Alătură-te comunităţii Altfel.md

(foto) Cât au costat bijuteriile pe care le-a purtat Lady Gaga la decernarea Globurilor de Aur

Foto: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images

Evenimente

(foto) Cât au costat bijuteriile pe care le-a purtat Lady Gaga la decernarea Globurilor de Aur

Cântăreața Lady Gaga a avut o apariție spectaculoasă pe covorul roșu, la Globurile de aur. Rochia purtată de Gaga a fost semnată de Valentino și a fost asortată cu bijuterii în valoare de milioane de dolari.

Chiar dacă pare greu de crezut, rochia pe care a purtat-o Lady Gaga la decernarea premiilor a fost mai ieftină decât bijuteriile ei. Cântăreața a purtat un colier la comandă de cunoscuta casă Tiffany & Co, acesta conținând 300 de diamante briliante și un diamant în formă de pară de 20 de karate, scrie Mediafax.

„Conceput special pentru Lady Gaga în magazinul emblematic situat pe Fifth Avenue în New York, colierul Aurora reprezintă un omagiu către stele – la propriu şi la figurat. Numele este inspirat după fenomenul natural dramatic şi hipnotizant, aurora boreală”, a anunțat compania Tiffany & Co.

Gaga a asortat colierul cu o pereche de cercei din diamante în valoare de 115.000 de dolari şi trei brăţări strălucitoare în stil asemănător. Preţul total? Cinci milioane de dolari.

„Colierul „Aurora” de la Tiffany, făcut special pentru apariţia lui Gaga la Globurile de Aur, captează măiestria rochiei purtată de aceasta. Acest moment este unul special – este prima ceremonie la care participă Gaga – aşa că noi am vrut ca bijuteriile şi ţinuta să se potrivească perfect,” au spus stiliştii vedetei, Tom Eerebout şi Sandra Amador.

Colierul „Aurora” de la Tiffany / Sursa:Tiffany & Co

„Ce ar fi mai potrivit decât acestă piesă unicat pentru a marca performanţa superbă a lui Gaga în filmul „S-a născut o stea”?”, a spus Amador.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Evenimente

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top