Alătură-te comunităţii Altfel.md

(video) Moves like Jagger! Solistul The Rolling Stones dansează în sala de repetiții la o lună de la intervenția la inimă

Foto: mickjagger/Instagram

Cultură

(video) Moves like Jagger! Solistul The Rolling Stones dansează în sala de repetiții la o lună de la intervenția la inimă

Mick Jagger, în vârstă de 75 de ani, a postat un videoclip filmat într-o sală de repetiții, în care țopăie activ și își evidențiază mișcările de dans care l-au consacrat, în ciuda faptului că chiar acum o lună acesta a fost operat la inimă.

Artistul este încă în proces de recuperare după o intervenție chirurgicală care a dus la amânarea turneului american al trupei The Rolling Stones. Cu toate acestea, Jagger pare că se luptă în continuare să facă față problemelor care vin odată cu vârsta, scrie Un site de muzică.

În clip, Jagger dansează în stilul caracteristic, asigurându-și fanii de starea de sănătate bună. Pe ritmurile cântecului „Techno Fan” al celor de la The Wombats, Jagger, într-o ținută sport și o pereche de bascheţi, sare şi se balansează într-o sală de dans.

Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones, căruia medicii i-au recomandat odihnă după intervenţia chirurgicală la inimă de la începutul lunii trecute, poate să-şi reia turneul american, scria la inceputul acestei saptamani The Sun.

View this post on Instagram

2019 - all about writing, recording....and a tour !

A post shared by Mick Jagger (@mickjagger) on

The Rolling Stones, înfiinţată la Londra în 1962, este una dintre cele mai apreciate formaţii rock din lume. Până în prezent, grupul britanic a lansat 30 albume de studio, care au fost vândute în aproximativ 200 de milioane de copii pe plan mondial.

Grupul britanic a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame în 1989.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Cultură

To Top