Alătură-te comunităţii Altfel.md

(foto) Lara Fabian, îndrăgostită la 49 de ani. Pe cine iubeşte artista

Foto: Wegow

Lifestyle

(foto) Lara Fabian, îndrăgostită la 49 de ani. Pe cine iubeşte artista

Aflată în Quebec unde este jurat al emisiunii „The Voice”, artista a acordat un interviu revistei “Paris Match”, în care a vorbit despre noua ei viaţa alături de soţul ei, magicianul Gabriel Di Giorgio, şi de fiica ei, născută în timpul relaţiei cu Gerad Pullicino.

„Nu plec nicăieri fără el şi nici fără Lou. Am norocul să am un soţ foarte prezent. Familia are prioritate pentru el. Pentru că eu călătoresc foarte mult, el are rolul de a veghea asupra fiicei mele. Este un ajutor incredibil.”

Lara Fabian și Gabriel Di Giorgio, la Roma / Sursa:Facebook

După numeroase eşecuri amoroase, artista a învăţat să iubească din nou, în ciuda diferenţei de vârstă dintre ei. Ea şi Gabriel s-au căsătorit în 2013, iar iubirea nu a mai fost o iluzie pentru cântăreaţă.

Lara Fabian și Gabriel Di Giorgio / Sursa:BestImage

„În societatea noastră, când femeia este mai în vârstă, oamenii pun mai multe întrebări, cu siguranţă. Însă depinde de modul în care ai trăit. Eu mă simt foarte bine în corpul meu. Vârsta nu este decât un număr. Sunt cu un bărbat tânăr de 36 de ani care nu este cu o bunică de 50 de ani, ci cu femeia care îl iubeşte. S-a întâmplat ca aceasta să fie născută cu 14 ani înaintea lui”, a declarat artista.

Cu o viaţă profesională împlinită şi crezând din nou în puterea dragostei, Lara Fabian susţine că pentru a fi fericit trebuie să priveşti viaţa cu simplitate.

Magicfm.

Continuă să citești
comentarii

comentarii

Mai mult din: Lifestyle

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top