Alătură-te comunităţii Altfel.md

Solistul trupei Rammstein l-a bătut măr pe un bărbat care i-a insultat iubita. Till Lindermann este anchetat de poliția germană

Foto: laut.de

Cultură

Solistul trupei Rammstein l-a bătut măr pe un bărbat care i-a insultat iubita. Till Lindermann este anchetat de poliția germană

Asta s-a întâmplat pe 8 iunie, după concertul Rammstein din Munchen. În acea seară, Till Lindemann, solistul trupei, a intrat în barul hotelului de lux Bayerischer Hof însoțit de prietena lui, scrie Un site de muzică.

Un alt bărbat, de 54 de ani (Till are 56), a insinuat că prietena lui Till ar fi o prostituată și s-a oferit să o plătească dublu dacă merge cu el.

Lindemann i-a spus bărbatului să-i ceară scuze prietenei sale, dar acesta a refuzat, l-a amenințat cu pumnul și i-a sugerat solistului Rammstein să părăsească barul. Acela a fost momentul în care Lindemann i-a dat un cot în gură, lăsându-l cu nasul spar și, posibil, cu o fractură de maxilar.

Ok, e momentul să vedem ce se întâmplă când iei un cot în plină figură:

Publicația germană Deutsche Welle mai scrie că Till este anchetat acum de Poliție, deoarece bărbatul lovit ar fi depus plângere.

Fosta iubită a lui Lindemann a declarat pentru Bild că fostul ei prieten este cea mai politicoasă persoană și că dacă a reacționat astfel, înseamnă că a avut motive întemeiate.

Rammstein se află în plin turneu european, să sperăm că acesta nu va fi afectat de toată întâmplarea aceasta.

Continuă să citești
comentarii

comentarii

Mai mult din: Cultură

To Top