Alătură-te comunităţii Altfel.md

(video) O nouă emisiune #Altfel: „Alfabetul Media pentru TINEri”, despre știri false, educație mediatică și oportunități

Foto: altfel.md

Actual

(video) O nouă emisiune #Altfel: „Alfabetul Media pentru TINEri”, despre știri false, educație mediatică și oportunități

Altfel.md și UNIMEDIA lansează astăzi un nou proiect media - emisiunea „Alfabetul Media pentru TINEri”. O emisiune dedicată în special tinerilor, dar și publicului de toate vârstele care dorește să cunoască mai multe despre fenomenul fakenews, cum să combată acest fenomen, cum să depisteze știrile false pentru a nu cădea în prada lor, dar și să afle tehnici și instrumente utile în activitatea de pe Internet cu privire la veridicitatea surselor pe care le accesează.

Emisiunea va apărea periodic, în limba română și rusă, astfel încât să fie accesibilă publicului. Fiecare ediție a emisiunii „Alfabetul Media pentru TINEri” va avea un minut, timp în care va fi comasată informația utilă pentru fiecare subiect în parte.

În era digitală e nevoie să spunem multe prin puține cuvinte pentru a economisi din timpul celor care ne urmăresc. Iar noi, cei de la ALTFEL și UNIMEDIA asta ne propunem să facem în acest proiect - să oferim doar informație utilă, prin imagini și infografice interactive - toate în doar un minut.

Astăzi vă propunem să urmăriți prima emisiune în limba română dedicată fenomenului Fakenews.

Orice sugestie și propunere care vine să îmbunătățească calitatea emisiunii și să îmbogățească lista de subiecte abordate este binevenită.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Actual

To Top