Alătură-te comunităţii Altfel.md

(video)Garda de coastă americană a capturat un submarin cu 7.7 tone de cocaină, în valoare de sute de milioane de dolari

Foto: @USCG/Twitter

Pe bune

(video)Garda de coastă americană a capturat un submarin cu 7.7 tone de cocaină, în valoare de sute de milioane de dolari

Garda de Coastă a Statelor Unite a oferit publicului o înregistrare video a momentului în care este capturat un submarin care transporta aproximativ 7,7 tone de cocaină, scrie NBC News, citta de Adevărul.

Un membru al Gărzii de Coastă poate fi văzut cum strigă către traficanţii de droguri din submarin să se oprească, apoi mai mulţi membri ai echipajului sar pe submarin în timp ce acesta se află încă în mişcare şi deschid trapa.

Operaţiunea a condus la arestarea celor cinci traficanţi găsiţi în interiorul submarinului şi la confiscarea a aproximativ 7,7 tone de cocaină. Valoarea estimată a cocainei este de 232 milioane de dolari.

Vasele submersibile, cunoscute sub numele de „narco-submarine”, sunt uneori folosite de carteluri şi traficanţi pentru a transporta droguri peste graniţe.

Operaţiunea din înregistrarea video a avut loc pe 18 iunie şi a făcut parte dintr-un efort mai larg al Gărzii de Coastă a Statelor Unite, care a dus la capturarea de droguri în valoare totală de 569 milioane dolari.

Înregistrarea a captat și atenția președintelui american, care nu ratat ocazia să laude membrii Gărzii de Coastă pe Twitter:

comentarii

comentarii

Mai mult din: Pe bune

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top