Alătură-te comunităţii Altfel.md

„Singur acasă” revine. Disney va produce un remake al celui mai îndrăgit film de Crăciun

Foto: IMDB

Cultură

„Singur acasă” revine. Disney va produce un remake al celui mai îndrăgit film de Crăciun

Filmul preferat de Crăciun al multora dintre noi, „Home Alone/Singur acasă”, va fi reînviat în viitorul apropiat de dragul platformei Disney Plus. Anunțul este oficial și face parte dintr-o serie de particularități ale iminentului serviciu de streaming care au făcut valuri online în ultimele săptămâni.

Știam deja că filmele și serialele de pe Disney+ vor fi realizate pe baza unor francize foarte populare precum Star Wars, Marvel și Pixar.

Dar o colecție de filme vechi și câteva seriale noi nu sunt suficiente pentru a-ți aduce abonați la încă o platformă de streaming. Ca urmare, Disney face investiții semnificative în filme originale și conținut adițional, iar CEO-ul Bob Iger a anunțat refilmarea încă a patru filme celebre, pe lângă „Home Alone”:

„Night at the Museum/O noapte la muzeu”

„Diary of a Whimpy Kid/Jurnalul unui puști”

„Cheaper by the Dozen!/Cu duzina e mai ieftin!”

Reacțiile fanilor „Home Alone” au arătat reticență față de acest proiect: „#Disney intenționează să distrugă fiecare amintire pețioasă din copilărie pe care ai avut-o doar pentru a face bani. „Home Alone”, „Star Wars” ... Cu excepția amintirilor cu rudele tale decedate”.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Cultură

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top