Alătură-te comunităţii Altfel.md

Război total pentru Modric! Perez s-a înfuriat şi ameninţă că va denunţa Interul la UEFA

Foto: digisport.ro

Sport

Război total pentru Modric! Perez s-a înfuriat şi ameninţă că va denunţa Interul la UEFA

Ar putea fi unul dintre transferurile verii, dar, până atunci, riscă să devină scandalul acestei perioadei de mercato. Florentino Perez s-a înfuriat şi ameninţă că îi va denunţa pe cei de la Inter Milano la UEFA, după ce italianii l-au contactat pe Luka Modric fără acordul clubului său.

Informaţia a fost publicată de ziarul spaniol El Mundo, care susţine că preşedintele campioanei Europei a fost deranjat de faptul că Inter încearcă să-l atragă pe mijlocaşul croat printr-o strategie asemănătoare celei prin care Paris St. Germain a reuşit să-i transfere pe Neymar şi Kylian Mbappe.

Concret, Modric ar urma să fie plătit prin intermediul unei sponsorizări a companiei care deţine clubul milanez, Suning, ceea ce reprezintă un "doping" financiar, care încalcă regulile fair play-ului financiar. Dacă acest lucru se va întâmpla, Perez este decis să îi denunţe pe nerazzurri la forul european.

Între timp, cel mai bun fotbalist al Cupei Mondiale din Rusia a revenit la Madrid, iar în următoarele zile e aşteptat să aibă o discuţie cu numărul 1 de pe Santiago Bernabeu, o întâlnire care, probabil, îi va stabili viitorul.

După presa italiană, şi o parte din cea spaniolă a început să scrie despre dorinţa jucătorului de 32 de ani de a se despărţi de Real Madrid. Perez a anunţat că nu este dispus să renunţe la Modric decât în cazul în care un club va achita clauza de reziliere, în valoare de 750 de milioane de euro, însă preşedintele madrilenilor şi mijlocaşul croat ar avea o înţelegere verbală prin care acesta din urmă va fi lăsat să plece, dacă o va cere personal.

O eventuală despărţire de Luka Modric nu ar face decât să accentueze sentimentul că Real Madrid a ajuns la finalul unui ciclu memorabil, în care au fost câştigate 4 Ligi ale Campionilor. Antrenorul ultimelor trei succese în UEFA Champions League, Zinedine Zidane, şi golgheterul all-time al clubului, Cristiano Ronaldo, au plecat deja în această vară de pe Santiago Bernabeu.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Sport

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top