Alătură-te comunităţii Altfel.md

(foto) O bunică din SUA a păcălit șoferii vitezomani cu un uscător de păr. Reacția poliției

Foto: ABC7

Lol

(foto) O bunică din SUA a păcălit șoferii vitezomani cu un uscător de păr. Reacția poliției

O femeie din statul american Montana a găsit o modalitate inedită pentru a-i face pe șoferi să nu mai circule cu viteză mare. S-a așezat pe un scaun lângă șosea și i-a „amenințat” cu un uscător de păr care arată precum un pistol radar.

Patti Baumgartner, o bunică din orașul american Polson, a povestit că este nemulțumită că șoferii circulă cu viteză în cartierul în care locuiește, relatează abc7.com, citat de libertatea.ro.

„Mulți oameni se plâng că nu se pot plimba sau să meargă cu bicicleta. Nici n-aș încerca să mă plimb cu bicicleta pe aici.”

Femeia a luat atitudine și s-a așezat pe un scaun lângă șosea „înarmată” cu un uscător de păr pentru a-i păcăli pe șoferii vitezomani că ea îi prinde cu radarul. Fiul ei, Tim, a fotografiat-o în acțiune și a trimis imaginea polițiștilor pe Twitter, pentru a atrage atenția despre problema șoferilor care circulă cu viteză în zonă.

Patti Baumgartner a spus că a făcut acest gest pentru siguranța nepoților ei. După ce au aflat despre inițiativa ei, reprezentanții Poliției locale i-au oferit titlul onorific de „polițist al statului” și i-au oferit în dar o pălărie precum cea purtată de ofițeri.

Continuă să citești
comentarii

comentarii

Mai mult din: Lol

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top