Alătură-te comunităţii Altfel.md

(Electo-bot) Anatol Ursu, despre primul proiect pe care l-ar propune în parlament și când se va face Unirea

Foto: Altfel.md

Actual

(Electo-bot) Anatol Ursu, despre primul proiect pe care l-ar propune în parlament și când se va face Unirea

Invitatul de astăzi la emisiunea Electo-Bot a fost Anatol Ursu, candidat unionist, pe listele Partidului Politic „Democrația acasă” pe circumscripția națională.

Fostul moderator al emisiunii „Sfatul Ţării” de la postul de televiziune unionist 10TV și fostul președinte al Mișcării Civice „Tinerii Moldovei - Anatol Ursu, a reușit din a doua încercare să se înscrie în cursa electorală pentru alegerile parlamentare de la 24 februarie 2019.

În spirit unionist va fi și primul proiect de lege al candidatului din partea Blocului Unității Națională (BUN) pe care îl va înainta în Parlament, în caz că va fi ales: „27 de poduri peste Prut este numărul de poduri care au existat în perioada interbelică. O parte din ele sunt distruse complet, altă parte sunt în paragină, unele trebuiesc restabilite, altele trebuiesc construite din nou”, conchide membrul „BUN”.

Anatol Ursu, provocat să continuie fraza „Unirea va fi făcută atunci când...” a declarat că acest lucru se va întâmpla „când majoritatea simplă a cetățenilor Republicii Moldova vor conștientiza beneficiul Unirii și vor fi gata să voteze „DA” la referendum.”

Aici găsiți interviul cu Anatol Ursu în întregime.

Continuă să citești
Publicitate
comentarii

comentarii

Mai mult din: Actual

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top