Alătură-te comunităţii Altfel.md

Juniorii echipei Beşiktaş U16 au angajat prostituate la un turneu. Au coborât cu ele la micul dejun

Foto: digi24.ro

Sport

Juniorii echipei Beşiktaş U16 au angajat prostituate la un turneu. Au coborât cu ele la micul dejun

Echipa U16 a lui Beşiktaş, formată din jucători născuţi în 2003, ar fi fost implicată într-un scandal uriaş de prostituţie, scrie Bild. Totul s-ar fi întâmplat într-un cantonament care a avut loc în Grecia, menționează cotidianul german, scrie digi24.ro

Evenimentele au avut loc în luna mai, când echipa U16 a lui Beşiktaş a participat la un turneu în Grecia, intitulat "Cupa Cavalerilor din Rhodos".

Potrivit sursei citate, tinerii fotbalişti, toţi în vârstă de 16 ani, au chemat mai multe prostituate în hotelul unde erau cazaţi. Aceştia ar fi petrecut întreaga noaptea, iar totul s-ar fi petrecut pe ascuns, fără ca antrenorii să cunoască intenţia copiilor.

Totul ar fi ieşit la iveală în dimineaţa imediat următoare, când antrenorii au rămas foarte surprinşi când au văzut că prostituatele au fost invitate la micul dejun de fotbalişti şi au decis să îi sancţioneze disciplinar pe cei implicaţi.

În plus, în urma acestui scandal, rivala Fenerbahce le-ar fi oferit contracte jucătorilor care ar fi fost suspendaţi după evenimentele neplăcute din Grecia.

Beşiktaş neagă acuzaţiile

Beşiktaş a reacţionat şi a negat informaţiile apărute în presa din Germania. Clubul din Turcia susţine că a fost vorba de un singur astfel de incident, iar povestea ar fi fost exagerată în presă.

„Am auzit şi noi de acest scandal sexual astăzi. Totuşi, nu este adevărat ceea ce a apărut în presă. Echipa noastră a fost în Rhodos acum 40 de zile. Unul dintre jucători şi-a invitat prietena în hotel, dar antrenorul şi-a dat seama şi a reacţionat imediat. Fotbalistul a fost lăsat în afara lotului, iar cazul nu este atât de grav pe cât a apărut în presă”, au transmis turcii prin agenţia Duhuliye.

Beşiktaş U16 a câştigat turneul organizat în Grecia, după ce au trecut în finală de gazdele de la Panathinaikos, scor 2-1.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Sport

To Top