Alătură-te comunităţii Altfel.md

Justin Bieber a vorbit despre trecutul lui tumultuos: „Venea paza noaptea să vadă dacă mai respir”

Foto: ET Live

Lifestyle

Justin Bieber a vorbit despre trecutul lui tumultuos: „Venea paza noaptea să vadă dacă mai respir”

Într-un interviu pentru revista Vogue, Justin Bieber a vorbit în cel mai sincer mod posibil despre trecutul său, presărat cu multe lucruri de care astăzi se simte rușinat, așa cum a mărturisit chiar el.

Cunoscând succesul de la vârsta de doar 13 ani, Justin Bieber a avut parte de perioade tumultoase în încercarea constantă de a-și găsi identitatea.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Starul pop a fost arestat în trecut pentru că a condus beat și fără permis de conducere în anul 2014. A fost, de asemenea, acuzat că s-a prefăcut a fi bolnav pentru a evita o întrevedere legală și a lovit cu capul un bărbat după un eveniment Grammy.

„Am fost real la început”, a declarat el, „dar după industria a pus stăpânire pe mine”.

„Eram prea plin de mine. Oamenii mă iubeau, eram cineva - sau cel puțin asta credeam. Eram foarte arogant. Purtam ochelari de soare chiar și înăuntru”, a mai adăugat el.

Justin a mai spus că adoptase un stil de viață atât de promiscuos, încât simțea nevoia să ia Xanax din cauza rușinii.

„Mama mi-a spus întotdeauna să tratez femeile cu respect. Aveam mereu replica asta în minte, așa că nu am putut niciodată să mă bucur complet de ceea ce făceam”.

Bieber a mai mărturisit că drogurile au intervenit asemenea unui zid între el și muzică. Au existat chiar momente în caza paza venea noapte la el ca să verficie dacă mai respira.

Bieber a punctat că s-a confruntat cu o serioasă problemă cu sexul și că recent a participat la o terapie de grup în care „stai pe o saltea și ai o pernă pe care o lovești ca și cum ți-ai lovi trecutul”.

„Pariez pe faptul că mama fost depresivă multă vreme și tata a avut probleme cu gestionarea furiei. Ceea ce s-a răsfrânt asupra mea”.

Despre eventualitatea unui nou album, Bieber s-a arătat reținut:

„Doar să mă gândesc la muzică mă stresează. Am avut succes de la 13 ani, așa că nu am prea avut șansa să aflu ce mai sunt în afară de artist. Am avut nevoie de timp pentru a mă evalua: cine sunt, ce vreau de la viață, de la relații, de la carieră - genul de lucruri pe care le neglijezi atunci când ești implicat în industria muzicală”.

Continuă să citești
comentarii

comentarii

Mai mult din: Lifestyle

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top