Alătură-te comunităţii Altfel.md

(foto) Arya Stark a crescut. Cu cine se iubește în realitate Maisie Williams din „Game of Thrones”

Foto: Vianney Le Caer/Invision

Lifestyle

(foto) Arya Stark a crescut. Cu cine se iubește în realitate Maisie Williams din „Game of Thrones”

Maisie Williams, actrița care a crescut în ochii noștri în serialul „Game of Thrones, fost surprinsă pe străzile din New York alături de iubitul ei, Reuben Selby. Cei doi au apărut împreună, pentru prima dată, în luna februarie la începutul acestui an și de atunci își țin fanii la curent cu viața lor de cuplu prin postările de pe rețelele de socializare.

Acum, cuplul și-a mutat relația din online pe străzile din New York, unde cei doi unde au ieșit la o plimbare. Actrița din Game of Thrones a adoptat un look relaxat purtând o fustă cu imprimeu de leopard și un bluză neagră, outfit-ul fiind accesorizat cu o pereche de bocanci și ochelari de soare.

De asemenea, Maisie încă nu a renunțat la părul ei roz, pe care l-a prins într-un coc lejer, dar purtat într-un stil chic. Iubitul ei a completat-o perfect, purtând o cămaşă alb-negru, pe care a accesorizat-o cu pantaloni scurți și încălțări sport.

Maisie Williams și iubitul său / Sursa:CC Images

Potrivit contului său de Instagram, Ruben Selby este fondatorul unei agenții de modele și co-fondatorul unei alte agenții de creație și a unei reviste online. Maisie l-a implicat pe iubitul ei și în afaceri. Reuben este director de comunicare al start-up-ului Daisie, înființat de iubita lui, care are ca scop descoperirea de noi talente.

View this post on Instagram

@sacaiofficial

A post shared by Reuben Selby (@reubenselby) on

sursa: Kiss.fm

comentarii

comentarii

Mai mult din: Lifestyle

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top