Alătură-te comunităţii Altfel.md

Diana Ross iese în apărarea lui Michael Jackson. Ce mesaj a transmis cântăreaţa

Foto: YouTube

Lifestyle

Diana Ross iese în apărarea lui Michael Jackson. Ce mesaj a transmis cântăreaţa

Cântăreaţa Diana Ross (74 de ani) îi ia apărarea lui Michael Jackson în urma controverselor apărute odată cu documentarul HBO „Leaving Neverland”, scrie Adevărul.

Diana Ross, în vârstă de 74 de ani, a scris sâmbătă un mesaj pe Twitter prin care îi ia apărarea regelui pop, cu care a fost extrem de apropiată de-a lungul timpului.

„Asta este în inima mea în această dimineaţă. Cred şi am încredere că Michael Jackson a fost şi este o forţă magnifică incredibilă pentru mine şi pentru mulţi alţii”, a scris cunoscuta artistă, potrivit Daily Mail.

Ea a adăugat: „Opriţi-vă, în numele dragostei”, făcând referire la hit-ul „The Supremes” din 1965. Comentariul Dianei Ross vine în urma declaraţiilor făcute de cântăreaţa şi actriţa Barbra Streisand (76 de ani), care a reuşit să stârnească controverse în mediul online.

Artista premiată cu Emmy, Grammy, Oscar şi Tony, a spus că îi crede pe Wade Robson şi James Safechuck, care susţin în documentarul „Leaving Neverland” că au fost abuzaţi sexual de Jackson când au fost copii, însă „ei erau încântaţi să fie acolo”.

„Nevoile lui sexuale erau nevoile lui sexuale, pornite din orice fel de copilărie a avut sau din ADN. Poţi să spui «molestaţi», dar acei copii, aşa cum i-aţi auzit spunând, erau încântaţi să fie acolo. Amândoi s-au căsătorit şi amândoi au copii, aşa că nu i-a omorât”, a declarat Streisand.

Ulterior, Barbra a explicat comentariile făcute despre acuzatorii lui Michael Jackson şi s-a scuzat pentru că nu şi-a ales cuvintele cu mai mare atenţie.

Documentarul „Leaving Neverland” deja poate fi urmărit pe HBO GO.

Printre dezvăluirile şocante din documentar, Robson (36 de ani) povesteşte cum a fost molestat de Jackson de la 7 la 14 ani. De cealaltă parte, Safechuck (41 de ani), care a apărut alături de Jackson într-o reclamă Pepsi, a declarat că a fost abuzat de cântăreţ de la vârsta de 10 ani. Cel din urmă povesteşte şi cum „s-a căsătorit” cu artistul chiar în dormitorul acestuia din ferma Neverland. Jackson i-ar fi oferit băieţelului un inel cu diamante drept verighetă.

Documentarul „Leaving Neverland” a avut premiera, în luna ianuarie, la festivalul Sundance. Producţia HBO - Channel 4 a fost difuzată la HBO US pe 3 şi 4 martie, în două părţi, şi a fost unul dintre cele mai urmărite documentare ale reţelei.

Familia starului pop a dat în judecată HBO pentru defăimare şi cere daune de 100 de milioane de dolari.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Lifestyle

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top