Alătură-te comunităţii Altfel.md

Rolls-Royce-ul verde al lui Elizabeth Taylor, vândut cu peste jumătate de milion de dolari, un preț sub așteptări

Foto: George Etheredge/The New York Times

Auto

Rolls-Royce-ul verde al lui Elizabeth Taylor, vândut cu peste jumătate de milion de dolari, un preț sub așteptări

Un Rolls-Royce verde deţinut de actriţa Elizabeth Taylor (1932-2011) a fost vândut miercuri, în cadrul unei licitaţii organizate la New York, cu suma de 520.000 de dolari, de patru ori mai puțin decât estimase casa de licitaţii Guernsey's din New York.

„Green Goddess/Zeiţa verde”, aşa cum era cunoscută limuzina, a fost vândută unui ofertant anonim, a indicat pentru DPA purtătorul de cuvânt al casei de licitaţii Guernsey's din New York.

Guernsey's estimase că limuzina, un Rolls-Royce Silver Cloud II Drophead Coupe, vopsit, la solicitarea actriţei, în culoarea sa preferată, se va vinde pentru un preţ de patru ori mai mare decât cel iniţial, adică fiind estimată inițial la 2,8 milioane de lire sterline.

Taylor a primit maşina în 1960 de la soţul său de la acea vreme, Eddie Fischer, şi a păstrat Rolls-Royce-ul mai bine de 20 de ani înainte ca acesta să fie cumpărat de colecţionarul californian Karl Kardel, la sfârşitul anilor '70.

Deşi actriţa a ţinut maşina atât de mult timp, Kardel a declarat pentru The New York Times că nu este sigur că vedeta a condus-o vreodată. „Nu cred că Elizabeth a avut vreodată permis de conducere”, a declarat el.

Continuă să citești
comentarii

comentarii

Mai mult din: Auto

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top