Alătură-te comunităţii Altfel.md

Doar Audrey Hepburn l-a mai purtat. Istoria diamantului de 30 de milioane$ purtat de Lady Gaga la gala Oscar 2019

Foto: Lucas Jackson/Reuters

Cultură

Doar Audrey Hepburn l-a mai purtat. Istoria diamantului de 30 de milioane$ purtat de Lady Gaga la gala Oscar 2019

Lady Gaga a strălucit, la propriu, la gala Oscar 2019! Gaga, nominalizată la categoria Cea mai bună actriță în rol principal pentru rolul din „A Star is Born”, a purtat la gât o bijuterie legendară, unul dintre cele mai mari și mai prețioase diamante descoperite vreodată.

Lady Gaga a devenit prima persoană din istorie care și-a adjudecat în același an un Oscar, un Glob de Aur, un Grammy și un premiu Bafta. Nu doar discursul emoționant și interpretarea piesei "Shallow", alături de Bradlley Cooper, au atras atenția, ci și felul în care s-a îmbrăcat și, mai ales, accesoriul de la gât: un diamant în valoare de 30 de milioane de dolari.

Apariția lui Lady Gaga la a 91-a ediție a Premiilor Oscar i-a trimis pe toți cu gândul la Audrey Hepburn. Rochia neagră Alexander McQueen, mănușile de piele și coafura sofisticată au fost perfecte pentru a reda eleganța vechiului Hollywood.

Lady Gaga, pe covorul roșu la Gala Oscar 2019 / Sursa:Invision/AP

Piesa de rezistență a fost însă colierul pe care artista l-a purtat, care valorează nu mai puțin de 30 de milioane de dolari. Este vorba de Diamantul Galben Tiffany, are 128,54 de carate pe care Hepburn l-a purtat pentru o ședință foto din cadrul campaniei de promovare a filmului „Breakfast at Tiffany’s”.

Diamantul a fost descoperit acum 141 de ani, după cum a dezvăluit Reed Krakoff, directorul de creație pentru Tiffany & Co.

Diamantul Tiffany & Co, purtat de Lady Gaga / Sursa:Lucas Jackson/Reuters

Gaga este a treia femeie care a avut onoarea de a purta diamantul galben, după Sheldon Whitehpuse, în 1957, și Audrey Hepburn, în 1961. Legendarul diamant a fost descoperit în 1877 într-o mină din Africa de Sud și a fost cumpărat de fondatorul Tiffany.

Așa arăta diamantul când a fost purtat de Audrey Hepburn / Sursa:Tiffany & Co
Pentru Lady Gaga, diamantul a fost atașat pe un alt colier / Sursa:People

sursa: Un site de muzică

comentarii

comentarii

Mai mult din: Cultură

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top