Alătură-te comunităţii Altfel.md

(foto/video) Ivanka Trump, ținta ironiilor pe Internet, după un moment stânjenitor de la summitul G20

Foto: Twitter

Troll

(foto/video) Ivanka Trump, ținta ironiilor pe Internet, după un moment stânjenitor de la summitul G20

Ivanka Trump, fiica şi consiliera preşedintelui american Donald Trump, a fost ironizată luni pe reţelele de socializare după apariţia unei înregistrări video.

În imagini s vede cum Ivanka Trump încearcă să intervină într-o conversaţie între mai mulţi lideri mondiali la Summitul G20, relatează AFP, citată de Agerpres.

În înregistrare se poate vedea cum Ivanka Trump încearcă să intervină într-o discuţie informală între premierul britanic Theresa May, premierul canadian Justin Trudeau, preşedintele francez Emmanuel Macron şi şefa FMI, Christine Lagarde, care pare să o ignore pe „Prima Fiică a SUA”, aflată lângă ea.

La Conferinţa de la Ialta dintre Churchill, Roosevelt şi Stalin, pe plaja Debarcării din Normandia sau pe Lună: într-o serie de colaje trucate, tânăra de 37 ani apare, împotriva voinţei sale, în cele mai importante momente ale istoriei, pe internet.

Hashtag-ul #UnwantedIvanka („Ivanka indezirabilă”) a apărut pe Twitter după publicarea în acest weekend pe contul de Instagram al Palatului Elysée a unei înregistrări video realizate la Summitul G20 din Japonia.

Ivanka Trump are statutul oficial de consilieră a preşedintelui, care îi este şi tată.

Prezentă cu regularitate, alături de soţul său Jared Kushner, în anturajul apropiat al lui Donald Trump la G20 de la Osaka, ea s-a aflat de asemenea alături de tatăl său la întâlnirea istorică a acestuia cu liderul nord-coreean Kim Jong Un în Zona Demilitarizată dintre cele două Corei.

Jared Kushner a fost însărcinat cu o mare responsabilitate: să elaboreze un plan de pace pentru rezolvarea conflictului israeliano-palestinian.

Donald Trump a declarat în aprilie că a intenţionat să o numească pe fiica sa Ivanka la conducerea Băncii Mondiale sau ca ambasadoare a SUA la ONU.

Ivanka Trump, la nunta Prințului Charles și a prințesei Diana / Sursa:@chrisrosti/Twitter

„Este un diplomat adevărat” şi „este foarte bună cu cifrele”, a spus el într-un interviu pentru The Atlantic, precizând că a renunţat însă la idee pentru a nu fi acuzat de „nepotism”.

Ivanka Trump, în pat, alături de John Lennon și Yoko Ono, în timpul celebrului lor protest pentru pace / Sursa:@miss_echo83/Twitter
comentarii

comentarii

Mai mult din: Troll

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top