Alătură-te comunităţii Altfel.md

(foto) O veveriță și-a făcut provizii de nuci sub capota mașinii unei femei din Pennsylvania

Foto: Chris Persic

Pe bune

(foto) O veveriță și-a făcut provizii de nuci sub capota mașinii unei femei din Pennsylvania

O femeie din Pennsylvania a avut parte de emoții neașteptate când a găsit sub capota mașinii sale peste 200 de nuci şi foarte multă iarbă uscată, iar autoarea trăznăii s-a dovedit a fi o veveriță harnică.

Cel mai probabil, animalul a vrut să-şi facă acolo provizii de iarnă. Proprietara susţine că şi-a lăsat maşina în parcare doar câteva zile, timp în care a circulat cu cea a soţului.

Când s-a urcat din nou la volanul autoturismului său a simţit, în mers, miros de motor ars, iar când a tras pe dreapta a văzut năzdrăvănia. Şi-a sunat imediat partenerul pentru ajutor, iar bărbatul a ţinut să fotografieze întâmplarea.

„Soția mea m-a sunat și mi-a spus că mașina ei miroase a ars și că scoate un sunet ciudat. I-am spus să-i deschidă capota, iar aceasta este poza pe care mi-a trimis-o! (...) Am scos (.n.red. de sub capotă peste 200 (nu exagerez) de nuci și iarbă. A durat aproape o oră și am reușit să curățăm mașina suficient ca să o putem duce la un Auto Service pentru a o verifica.”

Soțul femeii a venit și cu sfaturi, sugerând șoferilor să mai verifice uneori capota mașinii, în cazul în care vehiculul stă în parcare mai mult timp.

Continuă să citești
Publicitate
comentarii

comentarii

Mai mult din: Pe bune

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top