Alătură-te comunităţii Altfel.md

(foto/video) Michael Douglas a primit o stea pe Walk of Fame

Foto: People

Cultură

(foto/video) Michael Douglas a primit o stea pe Walk of Fame

Actorul american Michael Douglas a sărbătorit, marți, 50 de ani de carieră în show-business dezvelind o stea care îi poartă numele pe bulevardul Walk of Fame din Hollywood, alături de cea a tatălui său, Kirk Douglas, ajuns la vârsta de 101 ani, scrie Reuters.

Douglas, în vârstă de 74 de ani, devenit celebru pentru rolul Gordon Gekko din „Wall Street”, pentru care a primit oscarul, a fost însoțit de tatăl său, starul filmului „Spartacus” din 1960, soția sa - actrița Catherine Zeta-Jones și actrița Jane Fonda, colega sa de film din „The China Syndrome” .

Michael Douglas, alături de tatăl său, soția sa și fiul său Cameron / Sursa:Getty Images

„Când am aflat că Michael a obținut o stea, m-am întrebat: „De ce a durat atât de mult?” Mai ales pentru că a fost mereu cu un pas înaintea timpului”, a declarat Jane Fonda la ceremonie.

Michael Douglas și Jane Fonda pe Walk of Fame / Sursa:Getty Images

Douglas a apărut în mai mult de 60 de filme și emisiuni de televiziune, printre care serialul polițist din 1970 „The Streets of San Francisco”, thrillerele psihologice „Fatal Attraction" și „Basic Instinct” iar cel mai recent film în care a jucat este „Ant-Man”.

Douglas este, de asemenea, și producător de film, câștigând Oscarul pentru filmul „One Flew Over the Cucum's Nest” din 1975.

Actorul Michael Douglas a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame / Sursa:Mario Anzuoni / REUTERS

„Am fost destul de norocos să fac parte din clasicul Hollywood și din noul Hollywood”, a spus el, adăugând că a fost onorat să se alăture celor peste 2.600 de bărbați și femei prezenți pe Walk of Fame: „Ei sunt oameni cărora le-a păsat cu pasiune de ceea ce au făcut și de divertismentul oamenilor din întreaga lume”.

Michael Douglas onorat cu o stea pe Walk of Fame / Sursa:Gregg DeGuire / Getty Images
Continuă să citești
Publicitate
comentarii

comentarii

Mai mult din: Cultură

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top