Alătură-te comunităţii Altfel.md

(video) „Ironia sorții” versiunea engleză: Un bărbat s-a trezit într-o casă străină după o noapte de distracții

Foto: Facebook

Lol

(video) „Ironia sorții” versiunea engleză: Un bărbat s-a trezit într-o casă străină după o noapte de distracții

Un bărbat din Glasgow, Marea Britanie, a petrecut o noapte de dezmăţ în oraş, în care s-a îmbătat temeinic, şi s-a trezit într-o casă total necunoscută, scrie Dailyrecord.co.uk.

Bărbatul a declarat că s-a trezit mirat şi încerca să îşi dea seama ce se întâmplase cu o noapte în urmă deoarece ultimul lucru pe care şi-l amintea era faptul că voia să cheme un taxi pentru a merge spre casă.

El a postat un video pe Facebook despre experiența sa, în care povestește că după ce mașina de taxi a plecat, el pur și simplu a intrat în casă, și-a luat o pătură și s-a culcat. Printre lacrimi, povestește că atunci când s-a trezit, a văzut la bucătărie un bol cu paste „Probabil mi-am făcut niște tăiței aseară”.

Stând pe canapea şi încercând să pună lucrurile cap la cap, tânărul a fost surprins de proprietarii abia treziţi din somn.

Un scoțian a greșit casa după o noapte de dezmăț / Sursa:Facebook

Din fericire, proprietarii casei au găsit incidentul mai mult amuzant decât iîngrijorător, așa că au fost foarte amabili cu el şi chiar l-au ajutat să scape de durerea de cap cauzată de mahmureală servindu-l cu ceai şi o ţigară.

Continuă să citești
comentarii

comentarii

Mai mult din: Lol

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top