Alătură-te comunităţii Altfel.md

The Cranberries a lansat o melodie. Vocea lui Dolores O’Riordan se aude din nou, la un an de la moartea solistei

Foto: NME.com

Cultură

The Cranberries a lansat o melodie. Vocea lui Dolores O’Riordan se aude din nou, la un an de la moartea solistei

Grupul de rock irlandez a lansat marţi melodia „All over now”. Piesa va fi urmată de un album care va aduce un omagiu solistei Dolores O'Riordan. Ea a murit în urmă cu exact un an, în timp ce lucra la acest material discografic.

Albumul „In the end” va fi lansat la începutul lunii aprilie și va include alte zece titluri, realizate de ceilalţi trei membri ai formaţiei, Noel Hogan, Mike Hogan şi Fergal Lawler.

„Ne-am amintit de cât de motivată era Dolores de perspectiva de a lucra la acest album şi de a pleca din nou în turneu pentru a cânta aceste melodii live”, au explicat membrii grupului pe reţeaua de socializare Instagram. „Cel mai bun lucru pe care-l puteam face era să terminăm albumul pe care l-am început cu ea”, au completat ei.

Trupa a avut ideea de a lucra la un nou album la începutul anului 2017, în timpul repetiţiilor pentru turneul „Something Else”, iar artista terminase de înregistrat partea vocală pentru materialul discografic în luna decembrie.

O lună mai târziu, Dolores, în vârstă de 46 de ani, s-a înecat în cada unui camere de hotel din Londra, după ce a consumat prea mult alcool. Pe baza înregistrărilor cu Dolores, colegii săi de trupă au elaborat noul album, cu aprobarea familiei O’Riordan.

Mama lui Dolores, Eileen O’Riordan a reacţionat la anunţarea noului album: „Nu văd o modalitate mai bună de a comemora ziua morţii lui Dolores şi a-i sărbători viaţa decât anunţarea lansării ultimului său album alături de formaţie”.

Continuă să citești
comentarii

comentarii

Mai mult din: Cultură

To Top