Alătură-te comunităţii Altfel.md

(video) Gestul îngrozitor făcut de atacatorul din Florida în timpul audierilor. „Omorâți-mă”

Foto: Youtube

La ei

(video) Gestul îngrozitor făcut de atacatorul din Florida în timpul audierilor. „Omorâți-mă”

Autoritățile din SUA au făcut publice câteva întregistrări din timpul audierilor lui Nikolas Cruz, adolescentul care a deschis focul de armă într-un liceu din Florida, cauzând moartea a 17 elevi, relatează Știrile Protv.

Nikolas Cruz a fost surprins de o camere de supraveghere instalată în încăperea în care a avut loc interogatoriul în timp ce își duce mâna la cap mimând un pistol, în timp ce repetă „omorâți-mă”.

Tânărul, îmbrăcat într-o pijama și legat și la mâini și la picioare, susține în fața procurorilor că o voce demonică din capul lui l-a îndemnat la violență.

La un moment dat, Nikolas Cruz este lăsat singur în cameră, moment în care tânărul mimează arma, își ridică capul și se preface că trage. Apoi își duce ambele mâini către față și din când în când își zgârie brațul drept cu un obiect mic luat de pe podea. „Omorâți-mă, doar omorâți-mă”, spune Nikolas.

Imaginile, dar și transcriptul audierilor au fost făcute publice de către autorități, aceștia considerând că unele părți ar trebui să fie văzute de publicul larg, scrie Daily Mail.

Continuă să citești
Publicitate
comentarii

comentarii

Mai mult din: La ei

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top