Alătură-te comunităţii Altfel.md

Lady Gaga își lansează o linie proprie de produse de frumusețe, Haus Laboratoires

Foto: Haus Laboratories

Lifestyle

Lady Gaga își lansează o linie proprie de produse de frumusețe, Haus Laboratoires

Lady Gaga urmează exemplul Rihannei şi al lui Kylie Jenner, care au făcut avere vânzând produse cosmetice cu numele lor. Cântăreaţa a anunțat lansarea brandului Haus Laboratories pe contul ei de Instagram, iar fanii au luat-o razna.

Lady Gaga a anunțat de asemenea că produsele Haus Laboratoires pentru femei şi bărbaţi sunt deja disponibile în precomandă pe Amazon.

Linia de produse de beauty va include totul - de la fond de ten, la parfum, loțiune tonică, machiaj sau ojă.

„Când eram tânără, nu m-am considerat niciodată frumoasă. Și, pe măsură ce m-am zbătut ca să îmi găsesc frumusețea interioară și exterioară, am descoperit puterea machiajului”, a scris Lady Gaga pe Instagram.

Așa cum era de așteptat, fanii au luat-o razna, mai ales pentru că s-a confirmat vestea. Gaga folosea de ceva vreme hashtag-urile #hausbeauty și #hausofgaga la postările sale de pe Instagram, iar acum lucrurile prind contur.

Cynthia, mama artistei, este cea care a inspirat-o, ea dezvăluind, de asemenea, cum a apărut personajul Lady Gaga.

„Îmi aduc aminte cum o urmăream pe mama mea în timp ce se machia în fiecare dimineață. Apoi am început să experimentez cu machiajul ca o modalitate de a-mi vedea împlinite visurile de a fi la fel de puternică precum mama mea. Atunci am inventat-o pe Lady Gaga. Am găsit supereroul care se ascundea în mine uitându-mă în oglindă și descoperind cine vreau să fiu cu adevărat. Uneori frumusețea nu vine natural din interior. Însă sunt foarte recunoscătoare că machiajul a inspirat un curaj în mine pe care nu știam că îl am. Ei spuneau că sunt ciudată, dar, de fapt, pur și simplu m-am născut așa (Born This Way)”.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Lifestyle

To Top