Alătură-te comunităţii Altfel.md

SUA. O carte poştală a ajuns la destinaţie, în Illinois, după 26 de ani de la expediere

Foto: Reddit

Pe bune

SUA. O carte poştală a ajuns la destinaţie, în Illinois, după 26 de ani de la expediere

O femeie din Statele Unite a declarat că încearcă să rezolve un mister fascinant după ce o carte poştală a fost livrată la locuinţa ei din Illinois după 26 de ani de la timbrare, relatează miercuri UPI, citat de Agerpres.

Kim Draper a afirmat că a crezut iniţial că scrisoarea a fost trimisă la adresa greşită când a apărut pe 8 iulie la locuinţa ei din Springfield, însă după ce s-a uitat cu atenţie a văzut că aceasta fusese trimisă unor persoane care au locuit anterior la aceeaşi adresă în urmă cu 26 de ani - 8 iulie 1993.

Cartea poştală, adresată lui Leena şi Muhammad Ali Kizilbash, este semnată „tatăl tău” şi oferă detalii despre călătoriile bărbatului în Hong Kong.

Cartea poştală, adresată lui Leena şi Muhammad Ali Kizilbash a ajuns la adresa corectă, însă prea târziu ca să găsească destinatarii în același loc / Sursa:Justin L. Fowler, AP

„Este într-o stare foarte bună după ce s-a aflat undeva în sistemul de corespondenţă timp de 26 de ani”, a declarat Draper pentru publicaţia locală The State Journal-Register.

Draper a afirmat că speră să-i găsească pe destinatari, însă nu a reuşit până acum să obţină nicio informaţie care să o ducă la ei.

„Am sperat că poate dacă cineva a văzut povestea în ziarul nostru local, poate un membru al familiei, atunci mă va contacta”, a declarat femeia pentru CNN. „Chiar aş vrea să îi întâlnesc. Nu vreau să pun scrisoarea iar la poştă”, a mai spus ea.

Continuă să citești
comentarii

comentarii

Mai mult din: Pe bune

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top