Alătură-te comunităţii Altfel.md

(video) A fost lansat primul trailer al celui mai nou film al lui Scorsese, „The Irishman”, cu Robert de Niro şi Al Pacino

Foto: YouTube

Cultură

(video) A fost lansat primul trailer al celui mai nou film al lui Scorsese, „The Irishman”, cu Robert de Niro şi Al Pacino

Primele imagini din cel mai nou film regizat de Martin Scorsese, „Irlandezul: Asasinul mafiei/The Irishman“, cu actorii Robert De Niro, Al Pacino şi Joe Pesci în distribuţie, au fost lansate miercuri, 31 iulie, de Netflix.

Netflix a lansat primul trailer al filmului „Irlandezul: Asasinul mafiei/The Irishman“, cu actorii Robert De Niro, Al Pacino şi Joe Pesci, regizat de Martin Scorsese.

Lungmetrajul va fi disponibil pe reţeaua de streaming din toamna acestui an, după ce va avea premiera mondială la New York Film Festival, pe 27 septembrie, scrie News.ro.

Cu un buget de peste 140 de milioane de dolari, filmul reprezintă a noua colaborare a lui De Niro cu Scorsese şi prima a lui Pacino cu cineastul american.

Din distribuţie mai fac parte Harvey Keitel, Bobby Cannavale, Anna Paquin şi Ray Romano.

„The Irishman” este o saga epică despre crima organizată din America de după cel de-al Doilea Război Mondial, expusă prin ochii veteranului de război Frank Sheeran, escroc şi asasin plătit care a lucrat pentru unele dintre cele mai cunoscute personaje ale secolului XX.

O poveste care se întinde pe parcursul a câteva decenii, filmul urmăreşte unul dintre cele mai mari mistere nerezolvate din istoria americană - dispariţia legendarului preşedinte de sindicat Jimmy Hoffa - şi prezintă o călătorie extraordinară prin coridoarele ascunse ale crimei organizate: modul de funcţionare, rivalităţile şi legăturile cu politica.

Pacino este Jimmy Hoffa, iar De Niro interpretează rolul Frank Sheeran, asasin plătit şi lider de sindicat. Filmul e bazat pe cartea „I Heard You Paint Houses” a lui Charles Brandt.

Al Pacino și Robert de Niro la filmări / Sursa:BACKGRID

Scenariul este semnat de Steven Zaillan, iar producători sunt Martin Scorsese, Robert De Niro, Jane Rosenthal, Emma Tillinger Koskoff, Irwin Winkler, Gerald Chamales, Gaston Pavlovich şi Randall Emmett.

Martin Scorsese şi Robert De Niro au lucrat împreună la opt lungmetraje începând cu 1973, cele mai multe dintre acele pelicule fiind inspirate din universul mafiei. Cel mai recent film cu gangsteri al celor doi artişti s-a intitulat „Casino” şi a fost lansat în 1995.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Cultură

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top