Alătură-te comunităţii Altfel.md

Oficial: Harry Maguire, cel mai scump fundaș din istorie! Anunțul celor de la Manchester United

Foto: digisport.ro

Sport

Oficial: Harry Maguire, cel mai scump fundaș din istorie! Anunțul celor de la Manchester United

Harry Maguire (26 de ani) a trecut vizita medicală de la Manchester United și va fi noul jucător al ”diavolilor roșii”. Englezul va deveni cel mai scump fundaș din istorie, după ce formația de pe Old Trafford va plăti 93 de milioane de euro celor de la Liecester, scrie digisport.ro

Manchester United a oficializat transferul lui Maguire: „Avem un anunț important de făcut... Bine ai venit, Harry Maguire!”

„Mulțumesc tuturor celor care m-au sprijinit și care au reprezentat o parte din cariera mea. Sunt onorat să devin jucător la Manchester United”, a fost și mesajul oficial al lui Harry Maguire, după semnarea contractului.

Până acum, recordul de cel mai scump apărător din lume era deținut de Virgil van Dijk, care a fost achiziționat de Liverpool de la Southampton pentru 84,5 milioane de euro.

Englezii de la Manchester l-au pierdut recent pe Eric Bailly (25 de ani), care va lipsi 3-4 luni, așa că echipa lui Ole Gunnar Solskjaer a acceptat condițiile impuse de Leicester, pentru transferul lui Maguire.

Harry Maguire, de doi ani la Leicester City

Manchester United va plăti pe loc 66 de milioane de euro pentru Maguire, iar restul sumei reprezintă bonusurile pe care echipa lui Ole Gunnar Solskjaer le va plăti, în funcție de performanțe.

Harry Maguire a mai jucat pentru Sheffield United, Hull City și Wigan înainte de a ajunge la Leicester, în 2017, pentru 13,7 milioane de euro.

Manchester United a mai plătit 55,7 milioane de euro în această vară pentru un fundaș, fostul apărător dreapta al lui Crystal Palace, Aaron Wan-Bissaka.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Sport

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top