Alătură-te comunităţii Altfel.md

Un grădinar mort se răzbună pe cei cu care s-a certat în timpul vieții. Poliția e în alertă

Foto: Shutterstock/Global News

Pe bune

Un grădinar mort se răzbună pe cei cu care s-a certat în timpul vieții. Poliția e în alertă

Un bărbat - doctorul german Jorn K (64 de ani) - și-a pierdut recent viața, după ce o bombă a explodat pe proprietatea lui. O altă femeie și fetița ei de patru ani au fost rănite după explozia unui alt dispozitiv artizanal amplasat în locuința lor.

O altă familie a fost ceva mai norocoasă, fiindcă poliția a descoperit pe proprietatea lor o bombă, înainte ca aceasta să explodeze. Poliția germană a intrat în alertă, a informat skynews.com, citat de Libertatea.

Bombele au fost „plantate” de un grădinar care a murit anul trecut

Poliția a ajuns repede la concluzia că de vină este un grădinar… mort anul trecut. Înainte de decesul său, omul – care se numea Bernhard Graumann – a decis să se răzbune pe toți cei cu care s-a certat de-a lungul vieții. În plus, se pare că omul a fost destul de conflictual!

Toate victimele și cei amenințați de atacurile cu bombă sunt oameni care au un singur lucru în comun: s-au certat cândva cu grădinarul mort anul trecut.

Poliția se teme că și alte persoane care ar fi avut vreodată vreun conflict cu el riscă să găsească undeva, pe proprietățile lor, bombe artizanale. Oamenii legii i-au sfătuit pe toți cei care știu că au avut ceva de împărțit cu grădinarul să contacteze poliția.

Continuă să citești
Publicitate
comentarii

comentarii

Mai mult din: Pe bune

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top