Alătură-te comunităţii Altfel.md

Mesajul emoţionant al mamei lui Beyonce de ziua de naştere a artistei

Foto: Getty Images

Lifestyle

Mesajul emoţionant al mamei lui Beyonce de ziua de naştere a artistei

Beyoncé a împlinit 38 de ani și pe lângă petrecerea pe care a făcut-o alături de friends & family (așa cum poți vedea din pozele postate pe Instagram), artista a primit un mesaj emoționant și de la mama ei.

Tina a pus pe Insta o poză alături de fiica ei, în dreptul căreia a scris un mesaj de suflet, reflectând la ce au însemnat acești 38 de ani petrecuți alături de fiica ei.

„În urmă cu 38 de ani ai intrat în viața mea și stiu, fără nicio urmă de îndoială, că Dumnezeu te-a trimis! Îmi pierdusem recent mama și nu am crezut niciodată că voi mai putea simți o astfel de iubire specială, dar după 7 luni eram însărcinată cu tine (în urmă cu 39 de ani). În momentul în care te-am văzut, am știut că așa ceva există”, a scris Tina Knowles pe Instagram.

„De atunci am fost cele mai bune prietene. Mi-ai adus atâta bucurie și mândrie și dragoste și prietenie! Inima ta este cât Texas de mare! Ești una dintre cele mai bune mame care există! Și te iubesc atât de mult! Să ai cea mai frumoasă aniversare!! Mama ta”.

Beyonce şi-a sărbătorit anul acesta ziua în avans, artista participând la un festival in Philadelphia. Jay-Z-, sotul ei, a surprins-o cu un tort, iar cei prezenti i-au cântat La mulţi ani. Nu a durat mult şi a început şi petrecerea la care Beyonce a dansat şi s-a distrat de minune.

Cât despre aniversare în sine, Beyoncé a notat: „Vreau în continuare să învăț din trecut, să trăiesc în prezent și să mă predau viitorului.”

comentarii

comentarii

Mai mult din: Lifestyle

To Top