Alătură-te comunităţii Altfel.md

(video) Donald Trump a grațiat doi curcani. Mazăre și Morcov au fost cazați într-un hotel de lux

Foto: CBC

Pe bune

(video) Donald Trump a grațiat doi curcani. Mazăre și Morcov au fost cazați într-un hotel de lux

Cei mai norocoși curcani din Statele Unite nu vor ajunge anul acesta pe masă, de Ziua Recunoștinței, deoarece au fost grațiați de președintele Donald Trump. Mazăre și Morcov, așa cum au fost botezați, au fost cazați într-un hotel de lux din Washington D.C, înainte de a ajunge la Casa Albă.

Înaripatele s-au relaxat într-o cameră de hotel, special pregătită pentru ele, înainte de a se întâlni cu președintele Donald Trump. Cei doi curcani au fost aleși din 50 de păsări crescute la o fermă din Dakota de Sud. Curcanii botezați Mazăre (Peas) și Morcov (Carrots) au fost selectați după frumusețe și personalitate, așa spune tradiția, notează CBC News, citat de Libertatea.

Curcan grațiat la Casa Albă / Sursa:CBC

„Acest curcan este atât de norocos. N-am mai văzut niciodată un curcan atât de frumos”, a declarat președintele Donald Trump, făcând referire la Mazăre.

Curcan grațiat la Casa Albă / Sursa:CBC

Curcanii grațiați de președintele american vor trăi până la sfârșitul vieții într-un complex din campusul Universității Virginia Tech. Ziua Recunoștinței este o sărbătoare a Statelor Unite cu o tradiție de circa 150 de ani, fiind marcată anual în a patra zi de joi din luna noiembrie.

Donald Trump grațiază curcanii la Casa Albă / Sursa:CBC
Continuă să citești
comentarii

comentarii

Mai mult din: Pe bune

To Top