Alătură-te comunităţii Altfel.md

Una din finalistele Miss Universe 2018 a purtat o rochie a unei renumite creatoare de modă din Moldova

Foto: olga_blanc / Instagram

Lifestyle

Una din finalistele Miss Universe 2018 a purtat o rochie a unei renumite creatoare de modă din Moldova

Finala celui de-al 67-lea concurs mondial de frumusețe, Miss Universe 2018 a avut loc la 16 decembrie, zi în care a fost desemnată marea câștigătoare, Miss Filipine Catriona Gray, de 24 de ani. Important este să notăm, însă, faptul că una din cele zece finaliste, Miss Costa Rica Natalia Carvajal, a purtat o rochie creată de designerul moldovean Olga Blanc.

Tânăra Natalia Carvajal a ajuns în finala Miss Univers 2018, purtând la una din competiții o rochie albastră, de tip sirena, creată de talentata basarabeancă Olga Blanc, care s-a pliat perfect pe silueta sa. Frumoasa costaricană are 28 de ani și este prezentatoare de televiziune în țara sa.

Designerul a postat mai multe fotografii pe rețelele de socializare, pentru care a fost sincer felicitată de admiratori.

Brandul O’Blanc, a fost lansat în anul 2013 de talentatul designer Olga Blanc în scurt timp devenind un brand internațional, având reprezentanțe în SUA, Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite, Rusia, Kazahstan, România, Moldova, Canada și Ucraina, potivit site-ului oficial al brandului.

O rochie marca O’Blanc a fost preferată și de Miss Rusia 2018, Natalia Stroeva:

De asemenea, de nenumarate ori celebrități și oameni publici precum Irina Shayk, Nancy O’Dell, Chante Moore au apărut în rochii O’Blanc pe covoarele roșii din Europa și de la Hollywood, astfel și în reviste de modă (Harpers Bazaar, Elle).Designerul Olga Blanc a creat rochiile pentru participante în concursuri de frumusețe precum „Miss World” și „Miss Universe”.

A 67-a competiție a concursului mondial de frumusețe Miss Universe 2018 a avut loc în Bangkok, Filipine, iar în acest an a participat și prima concurentă transgen, Miss Spania.

Continuă să citești
Publicitate
comentarii

comentarii

Mai mult din: Lifestyle

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top