Alătură-te comunităţii Altfel.md

Top 10 cele mai valoroase loturi din lume. Cu transferul lui Coutinho, Bayern a urcat trei locuri

Foto: digisport.ro

Sport

Top 10 cele mai valoroase loturi din lume. Cu transferul lui Coutinho, Bayern a urcat trei locuri

Transferurile din ultima parioadă au produs modificări în ierarhia celor mai valoroase loturi din lume. Venirea lui Eden Hazard la Real Madrid și împrumul lui Coutinho la Bayern Munchen au determinat urcări sau coborâșuri. Piața transferurilor din Europa se va închide pe 31 august, scrie digisport.ro

Cel mai valoros lot din lume continuă să-l dețină Manchester City. Jucătorii pregătiți de Pep Guardiola valorează, conform transfermarkt.es, un miliard și 270 de milioane de euro.

Pe locul secund a urcat Real Madrid, grație achiziționării mijlocașului belgian Eden Hazard. Valoarea lotului lui Zinedine Zidane se ridică la un miliard și 180 de milioane de euro.

"Galacticii" au făcut schimb cu FC Barcelona, care l-a pierdut pe Coutinho, iar achiziționarea lui Antoine Griezmann nu a ajutat-o prea mult, din acest punct de vedere. Jucătorii catalani valorează 1.170 de milioane de euro. Lucrurile se pot schimba dacă gruparea blaugrana va reuși să-l transfere pe Neymar.

Anglia are cele mai multe cluburi în Top 10

Trecerea lui Coutinho de la Barcelona la Bayern Munchen a făcut ca gruparea bavareză să facă un salt de trei locuri, până pe poziția a 7-a. În prezent, lotul clubului german este estimat la 886,2 milioane de euro.

Bayern a trecut peste Juventus (869 milioane de euro), Chelsea (837,8) și Atletico Madrid (829, 4). În Top 10 sunt prezente patru cluburi engleze, trei spaniole și câte unul din Franța, Italia și Germania.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Sport

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top