Alătură-te comunităţii Altfel.md

Bucăți dintr-un avion Boeing s-au desprins în timpul zborului și au căzut peste case și mașini, lângă Roma

Foto: Italian News

Călătorii

Bucăți dintr-un avion Boeing s-au desprins în timpul zborului și au căzut peste case și mașini, lângă Roma

Bucăți dintr-un avion Boeing 787 s-au desprins în timpul zborului și au căzut peste case și mașini, în orășelul Fiumicino, de lângă Roma, scrie Digi24.ro.

Comandantul aeronavei Boeing 787, aparținând Norvegian Airlines, care plecase din Roma cu destinația Los Angeles, a cerut permisiunea să revină de urgență pe aeroport când și-a dat seama că se întâmplă ceva. Cei 298 de pasageri au fost preluați de o altă aeronavă.

Autoritățile de pe Aeroportul Fiumicino au transmis că Norwegian Airlines colaborează, iar un răspuns oficial cu privire la incident va fi comunicat la finalul investigațiilor.

Zeci de bucăți metalice, unele dintre ele și de 10 centimetri, s-au desprins din avion și au căzut peste case și mașini / Sursa:Il tempo

Potrivit martorilor, zeci de bucăți metalice, unele dintre ele și de 10 centimetri, s-au desprins din avion și au căzut peste case și mașini. În după amiaza de 10 augost, când s-a petrecut incidentul, presa locală a spus că ar fi și răniți, însă informațiile nu au fost confirmate oficial.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Călătorii

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top