Alătură-te comunităţii Altfel.md

(video) Beyoncé a lansat o nouă piesă - „Spirit”. Melodia face parte din coloana sonoră a producției „The Lion King”

Foto: @beyonce/Instagram

Cultură

(video) Beyoncé a lansat o nouă piesă - „Spirit”. Melodia face parte din coloana sonoră a producției „The Lion King”

Beyoncé este vocea Nalei în noul film „The Lion King”, dar aportul ei la proiect nu se oprește aici - ea va scoate un album pentru coloana sonoră a producției, numit - „The Lion King: The Gift”.

Este o nouă experiență de a povesti. Am vrut să fac ceva mai mult decât a găsi o colecție de piese care au fost inspirate de film. Este un mix de genuri și colaborări, care nu reprezintă doar un sunet. Are influențe din toate, de la R&B, pop, hip-hop și până la Afro Beat”, a spus BB despre noul proiect.

La câteva ore după acest anunț, Queen B. a lansat primul single de pe album - „Spirit”. „The Lion King: The Gift” va apărea pe 18 iulie, odată cu lansarea filmului în cinematografe.

„Am vrut să pun pe fiecare în parte pe propriul lui drum care să aibă legătură cu povestea. Fiecare cântec a fost scris în funcție de dezvoltarea poveștii și oferă ascultătorului oportunitatea de a-și imagina propriul lui drum, ascultând o interpretare contemporană.

A fost important ca muzica să fie cântată nu doar de cei mai talentați și interesanți artiști, dar și produsă de cei mai buni producători africani. Autenticitatea și sufletul au fost importante pentru mine în acest demers”, a spus Bey.

În cinematografele din Moldova, filmul „The Lion King” va fi distribuit începând cu data de 18 iulie.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Cultură

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top