Alătură-te comunităţii Altfel.md

Cazul Neymar îl ține în gardă pe Al-Khelaifi: „E frustrant!” Avertismentul pentru Real Madrid

Foto: digisport.ro

Sport

Cazul Neymar îl ține în gardă pe Al-Khelaifi: „E frustrant!” Avertismentul pentru Real Madrid

Președintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, a vorbit pe larg despre situația lui Neymar și despre interesul lui Real Madrid pentru starul brazilian pentru care campioana Franței a plătit 222 de milioane de euro în 2017. Omul de afaceri din Qatar a spus că nu i se pare normal ca alte cluburi să discute direct cu fotbalistul și să îl tenteze, iar despre relația cu președintele de la Real a spus că speră să fie una de respect reciproc, scrie digisport.ro

Jurnaliștii de la Marca au realizat un interviu cu miliardarul care susține financiar campioana Franței, iar acesta a spus că speră să nu existe jocuri de culise în ceea ce îl privește pe Neymar, atât din partea lui Real Madrid, cât și din partea altor cluburi care ar putea fi interesate de starul brazilian.

Întrebat ce părere are despre zvonurile constante despre interesul lui Real Madrid pentru Neymar, Al-Khelaifi a răspuns: "Ca să fiu realist, e un pic frustrant, pentru că nu e corect ca alte cluburi sau altcineva să discute cu jucătorii noștri. Nu ne place nimic și am vorbit la momentul respectiv cu Real Madrid. Avem o relație bună și ei spun că respetă PSG, iar eu sper că e adevărat. Noi respectăm Real Madrid și pe președintele său, Florentino Perez, dar cred că e important pentru noi toți să nu lucrăm în culise".

"Dacă este ceva, e mai bine să discutăm, să vorbim cu Florentino Perez sau cu oricine altcineva și să spunem ce ne place și ce nu. Este exact ce așteptăm de la alte cluburi, nu doar de la Real Madrid. Să ne omorâm între noi nu este modul în care lucrează PSG și sper că alte cluburi nu ne vor face nouă asta", a mai spus președintele lui PSG.

Al-Khelaifi a vorbit și despre actuala situație a lui Neymar la PSG: "Neymar e bine acum, este în formă. A fost accidentat și nu a avut timp să ajungă la maximum, dar acum este încrezător și suntem fericiți că putem conta pe el 100%. Cu siguranță va fi anul lui, e fericit și dornic de performanță, foarte motivat".

comentarii

comentarii

Mai mult din: Sport

To Top