Alătură-te comunităţii Altfel.md

Un milionar australian angajează un asistent care să călătorească prin lume alături de el. Ce salariu promite

Foto: Matt Lepre/Instagram

Lifestyle

Un milionar australian angajează un asistent care să călătorească prin lume alături de el. Ce salariu promite

Un tânăr milionar pe nume Matthew Lepre, din Australia, a cărui viață seamănă mai mult cu o poveste la prima vedere, angajează un asistent, iar norocosul angajat va împărtăși toate beneficiile vieții de bogătaș alături de șeful său.

În conformitate cu angajamentele specificate, asistentul va călători cu australianul peste tot, timp în care îl va ajuta în afacerile sale în sfera coaching-ului și a comerțului online.

Ce ține de remunerare, viitorul angajat va primi nu doar un salariu de 52 mii de dolari pe an (aproximativ 900 mii de lei moldovenești), ci și o mulțime de cunoștințe și impresii noi.

Mai mult, pe lângă suma impresionantă, cheltuielile pentru cazare, alimentație, transport și asigurare medicală vor fi suportate de angajator.

Mattew Lepre / Sursa:Matt Lepre/Instagram

Matthew Lepre are 26 de ani și a devenit milionar prin propriile forțe. Câștigă la moment 120 mii de dolari pe lună (aproximativ 206 mii de lei), administrează patru magazine online de succes și desfășoară seminare în diferite țări în care vorbește despre cum poți să ajungi bogat.

Alte cerințe obligatorii față de angajat: asistentul trebuie să fie bine familiarizat tehnica de calcul și să cunoască subtilitățile rețelelor de socializare. Pentru a deveni partenerul al unui milionar, trebuie să fie bine organizat, ambițios și, desigur, vesel. De asemenea, asistentul trebuie să dispună și de pașaport, bineînțeles.

Mattew Lepre / Sursa:Matt Lepre/Instagram

„Călătoriile de serviciu îmi permit să trăiesc o viață ideală și vreau să dau cuiva aceeași oportunitate. (...) Caut pe cineva care să participe la toate aventurile mele, dar să fie, de asemenea, dispus să muncească din greu”, scrie Mattew Lepre.

View this post on Instagram

It just keeps getting better ✨

A post shared by Matthew Lepre (@matthewlepre) on

sursa: Thesun.co.uk

comentarii

comentarii

Mai mult din: Lifestyle

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top