Alătură-te comunităţii Altfel.md

Au fost anunţaţi artişti incluşi în Rock And Roll Hall Of Fame 2019: cine intră în istoria muzicii anul viitor

Foto: Twitter

Cultură

Au fost anunţaţi artişti incluşi în Rock And Roll Hall Of Fame 2019: cine intră în istoria muzicii anul viitor

Au fost anunțați cei șapte artiști care vor fi incluși în 2019 pe lista Rock and Roll Hall of Fame, iar una dintre ei este Janet Jackson, aflată la a treia nominalizare pentru această distincție, scrie Un site de muzică.

Pentru a putea intra în această ligă exclusivistă, artiștii sau trupele alese trebuie să fi împlinit cel puțin 25 de ani de la single-ul sau albumul de debut. Astfel, alături de sora lui Michael Jackson mai intră în istoria muzicii și Radiohead, The Cure, Def Leppard, Stevie Nicks, Roxy Music și The Zombies. Aceștia vor fi recunoscuți printr-o ceremonie specială care va avea loc pe 29 martie 2019, la Barclays Center din Brooklyn, New York.

Lista nominalizărilor a fost prezentată în luna octombrie a acustui an, iar cei care au rămas pe afară sunt Rage Against the Machine, Kraftwerk, MC5, Rufus & Chaka Khan, LL Cool J, Devo, Todd Rundgren și John Prine.

La ceremonia de anul acesta, cei incluși pe listă au fost Nina Simone, The Cars, Bon Jovi, The Moody Blues și Dire Straits. Printre cei care nu au prins un loc s-au numărat atunci Radiohead, însă se pare că era doar o chestiune de timp până să ajungă între cele mai mari nume ale industriei muzicale.

Janet Jackson este pentru a treia oară pe lista nominalizărilor, însă abia în 2019 va fi inclusă în Rock and Roll Hall of Fame, acolo unde fratele său, celebrul Michael Jackson, apare chiar de două ori: ca artist solo și ca membru al grupului Jackson 5. De altfel, artista i-a și amintit pe frații ei în mesajul de său pentru fani de după anunț. „Mulțumesc Rock and Roll Hall of Fame. Sunt onorată și fericită să mă aflu acolo, împreună cu frații mei”, a spus Janet Jackson.

Continuă să citești
Publicitate
comentarii

comentarii

Mai mult din: Cultură

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top