Alătură-te comunităţii Altfel.md

Simona Halep poate ajunge „la cuțit”! Ultimele detalii despre situația numărului 1 WTA

Foto: digisport.ro

Sport

Simona Halep poate ajunge „la cuțit”! Ultimele detalii despre situația numărului 1 WTA

Simona Halep a avut mari probleme la spate în meciurile disputate la Wuhan și Beijing, fiind nevoită să abandoneze la ultimul turneu. Sever Dron a făcut comparația între situația numărului unu mondial și cea prin care a trecut marele Herni Leconte, care a suferit până la urmă o intervenție chirurgicală.

”Henri Leconte a avut aceeaşi problemă. Şi el a avut o durere mare la spate, până la urmă a trebuit să se opereze. A durat vreo 3-4 luni la el. Sper să nu fie la fel de grav pentru Simona. Doar medicii din anturajul ei şi cei de lângă ştiu exact cum se va recupera", a spus Dron, pentru prosport.ro.

După abandonul de la Beijing, acolo unde a renunțat după un prim set pierdut cu 6-1 în fața lui Ons Jabeur, sportiva de 27 de ani a ajuns la 4 înfrângeri consecutive în circuitul feminin.

"Se vedea pe teren că Simona nu a fost în apele ei în China. Are nişte obligaţii să joace. Sper să fie în formă înaintea Turneului Campioanelor, să fie bine, până la urmă sănătatea e cea mai importantă. Umblă după ea cu aceste accidentări, ba la spate, ba la gleznă. Corpul ei nu răspunde aşa cum vrea ea. Din păcate, asta e: sănătatea nu o ajută să dea totul în meciuri”, a mai spus Dron.

Halep, care a abandonat în meciul cu Ons Jabeur (Tunisia) din primul tur de la Beijing după 32 de minute de joc, va efectua un RMN la Bucureşti.

"Nu ştiu exact care e situaţia... Am ceva dureri la spate. Mâine o să fac un RMN şi o să am mai multe informaţii. Sper să nu fie atât de grav, dar a fost greu să joc. Sper să nu fie în pericol participarea la Moscova şi la Turneul Campioanelor. Acum sunt mult mai OK, cred că şi din cauză că m-am mai relaxat. Am fost îngrijorată şi stresată că trebuia să joc un meci şi nu eram pregătită fizic. Nu pot să spun mai multe acum, mâine o să am informaţii", a spus Halep, care a revenit în ţară luni noaptea.

"Eu am fost foarte pregătită înainte să plec, m-am dus cu încredere, cu o atitudine pozitivă, însă duminică, la antrenament mi s-a blocat spatele complet şi nu am putut să fac mai nimic. Am stat vreo două zile la pat, după care am încercat uşor-uşor cu tratament. Mi s-a dat drumul la coloană, dar tot greu a fost să joc. Muşchiul a fost contractat destul de tare. După ce am făcut ace (n.r. - acupunctură) mi s-a dat drumul, însă a fost şi mai greu pentru că am jucat la Wuhan şi s-a dus şi pe picior puţin (n.r. - durerea). A fost greu. Nu regret că am jucat acel set la Beijing. Îmi place să fiu la limită, să renunţ atunci când chiar nu mai pot. Regret în schimb un pic că am continuat la Wuhan", a adăugat Halep.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Sport

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top