Alătură-te comunităţii Altfel.md

Ronaldinho a izbucnit în lacrimi. Momentul în care starul brazilian nu s-a mai putut abține

Foto: digisport.ro

Sport

Ronaldinho a izbucnit în lacrimi. Momentul în care starul brazilian nu s-a mai putut abține

Ronaldinho a fost inclus în Hall of Fame-ul fotbalului brazilian, într-un eveniment găzduit pe unul dintre cele mai cunoscute stadioane ale lumii, Maracana, însă starul brazilian a trăit un moment emoționant la conferința de presă, scrie digisport.ro

Întrebat dacă îi este dor de fotbal, fostul Balon de Aur a răspuns, printre lacrimi: "Îmi este dor de tot, în special de prietenii din fotbal. Petreceam mai mult timp cu colegii de echipă decât cu familiile noastre. Îmi e dor de antrenamente, de meciuri, să vorbesc cu colegii. Cred că îmi este dor de tot. Retragerea mea e destul de recentă, dar am o viață activă, călătoresc prin toată lumea. Să fiu sincer, nu am stat să mă gândesc la asta. Sunt foarte realizat. Când m-am retras, am luat decizia pentru că eram mulțumit cu ce am făcut în fotbal, asta simțeam, mă simțeam împlinit și mulțumit cu tot ce am făcut".

Evenimentul a avut loc pe Maracana, celebrul stadion al celor de la Flamengo, pentru care Ronaldinho a jucat între 2011 și 2012. După ce și-a lăsat amprentele picioarelor pe placa de culoare mov, Ronaldinho a intrat într-o gală selectă, alături de nume uriașe din fotbalul brazilian, precum Pele, Zico sau Garrincha.

Ronaldinho, 16 trofee cu echipele de club și cu naționala și peste 40 de distincții individuale

Ajuns la 38 de ani, brazilianul a fost unul dintre cei mai spectaculoși fotbaliști din toate timpurile și a câștigat 16 trofee în cariera sa, atât la nivel de club, cât și la naționala Braziliei.

"Este unul dintre cele mai mari trofee din cariera mea. Este o plăcere să fiu aici, iubesc Rio de Janeiro și Maracana e cel mai mare stadion dintre toate, așa că acest tribut este foarte special", a spus Ronaldinho afișând acea placă de culoare mov, cu amprentele sale.

În cariera sa, Ronaldinho a jucat la Gremio, PSG, Barcelona, AC Milan, Flamengo, Atletico Mineiro, Queretaro și Fluminense. Pentru naționala Braziliei, a strând 97 de selecții și 33 de goluri, devenind campion mondial în 2002.

La nivel individual, Ronaldinho are peste 40 de trofee.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Sport

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top