Alătură-te comunităţii Altfel.md

A murit Grumpy Cat :(

Foto: Amy E. Price/Getty Images

Actual

A murit Grumpy Cat :(

Pisica pe nume Grumpy, ceea ce înseamnă „morocănos” și eroina a nenumărate meme-uri, a murit. Moartea celebrei feline a fost anunțată pe contul oficial de Twitter.

Pisica în vârstă de 7 ani suferea de o infecție urinară care i-a provocat complicații. Nici cei mai buni veterinari nu au putut să o salveze.

Grumpy a murit acasă în brațele stăpânei sale. „Pe lângă faptul că a fost copilul nostru nostru și un membru drag al familiei, Grumpy a ajutat milioane de oameni din întreaga lume să zâmbească - chiar și în momentele dificile. Spiritul ei va continua să trăiască printre fanii săi”, a transmis familia într-un comunicat pe contul oficial de Twitter.

Grumpy Cat s-a născut la 4 aprilie 2012, iar numele ei real este Tardar Sauce.

Grumpy Cat a devenit celebră în 2012, după ce stăpâna sa i-a publicat fotografia pe Reddit. Tot de atunci, ea a devenit eroina a numeroase meme-uri de pe Internet.

Pisica avea 8,5 milioane de fani Facebook, 2,4 milioane pe Instagram, 1,5 milioane pe Twitter și 264 000 de abonați pe contul de YouTube.

Ulterior, felina a devenit un brand, fiind promovată și pe ambalajele brandului Friskies, care produce mâncare pentru pisicile din întraga lume.

Continuă să citești
comentarii

comentarii

Mai mult din: Actual

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top