Alătură-te comunităţii Altfel.md

(video) Zece vedete care au căzut pe scenă, chiar în fața fanilor

Foto: Daily Mail

Lifestyle

(video) Zece vedete care au căzut pe scenă, chiar în fața fanilor

Oricui i se poate întâmpla de-a lungul vieții să cadă cel puțin o dată în văzul tuturor. Unele vedete au reușit să treacă cu zâmbetul pe buze peste jena de după o căzătură, însă fotografiile și clipurile video suprinse la momentul respectiv vor rămâne pentru totdeauna.

Știm că nu e frumos să râzi de o persoană care s-a împiedicat și a căzut, dar trebuie să recunoaștem că este amuzant. Iată zece vedete cărora li s-a întâmplat asta!

Rami Malek

Cea mai recentă „căzătură celebră” aparține lui Rami Malek, cea mai proaspătă senzație de la Hollywood. Actorul era atât de copleșit de emoții după ce a primit cel mai râvnit trofeu din viața lui - Oscarul pentru „cel mai bun actor” pentru filmul „Bohemian Rhapsody”, încât nici nu a simțit pe unde calcă și, respectiv, nici unde se termină scena.

Jennifer Lawrence

O adevărată campioană la căzături este actrița Jennifer Lawrence, care a reușit performanța de a se împiedica pe covorul roșu atunci când a urcat pe scenă pentru a-i fi înmânat premiul Oscar.

Madonna

Din cauză că nu a reușit să-și deschidă capa, Madonna a căzut în timp ce cânta piesa „Living for Love” la Brit Awards în 2015. Artista a dat dovadă de profesionalism și s-a ridicat imediat și a continuat să-și susțină concertul.

Katy Perry

În timpul concertului MTV Latin Awards în 2008, Katy Perry a vrut să-și impresioneze fanii așa că a decis să se arunce pe un tort. Din cauza tortului, artista a alunecat și s-a împiedicat de mai multe ori.

Harry Styles

În timpul unui concert, Harry Styles s-a împiedicat de microfon și a căzut, însă artistul s-a ridicat rapid cu zâmbetul pe buze.

Shawn Mendes

Shawn Mendes nu a „nimerit” scena atunci când a sărit, dar din fericire artistul nu a pățit nimic.

Demi Lovato

Demi Lovato a experimentat pe propia piele ce înseamnă o scenă alunecoasă. Artista a alunecat din cauza apei strânse pe scenă, însă s-a ridicat imediat după care s-a aruncat în piscină.

Justin Bieber

Oops! Justin Bieber „s-a jucat” cu apa și a alunecat în timpul unui concert din turneul Purpose.

Meghan Trainor

Nu-i ușor să fii femeie, mai ales atunci când trebuie să porți pantofi cu toc. Asta a experimentat Meghan Trainor, după ce s-a împiedicat de propriile picioare.

Selena Gomez

Chiar și atunci când cade, Selena Gomez reușește să fie adorabilă, ba mai mult decat atât, artista a făcut haz de necaz și a râs de căzătura pe care a luat-o.

sursa: KissFm

comentarii

comentarii

Mai mult din: Lifestyle

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top