Alătură-te comunităţii Altfel.md

Marilyn Manson va juca în adaptarea romanului SF a lui Stephen King, „The Stand”

Foto: Rolling Stone

Cultură

Marilyn Manson va juca în adaptarea romanului SF a lui Stephen King, „The Stand”

Marilyn Manson a anunțat într-un nou interviu pentru Revolver Magazine că va apărea în viitoarea adaptare a CBS a romanului de groază a lui Stephen King, „The Stand”, scrie Rockfm.

Manson și solistul country Shooter Jennings au înregistrat, de asemenea, un cover dupa „The End” - The Doors pentru aceasta mini-serie. Josh Boone, cel mai bine cunoscut pentru regia adaptării filmului, „The Fault in Our Stars”, a scris și a regizat proiectul.

Muzicianul Brian Hugh Warner, pe numele lui adevărat, îi va avea colegi de distribuție pe actorii James Marsden, Greg Kinnear, Whoopi Goldberg și Amber Heard.

The Stand”, un roman în care supraviețuitorii unei epidemii provocate de om, ce aproape că extermină omenirea se înfruntă într-o bătălie finală, o confruntare biblică între Bine şi Rău - va ajunge în serviciul de streaming al CBS (CBS All Access) din acest an. Cele peste 800 de pagini ale romanului vor fi fi adaptate în 10 episoade, fiecare de câte o oră.

The Stand” a mai fost adaptat pentru televiziune în 1994. Producţia a avut patru părți, iar din distribuție au făcut parte Gary Sinise și Rob Lowe.

Continuă să citești
Publicitate
comentarii

comentarii

Mai mult din: Cultură

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top