Alătură-te comunităţii Altfel.md

Barcelona - Real Madrid. „Aveam bani și eram șeful cartierului!” Confesiunea lui Boateng înainte de El Clasico

Foto: digisport.ro

Sport

Barcelona - Real Madrid. „Aveam bani și eram șeful cartierului!” Confesiunea lui Boateng înainte de El Clasico

Kevin Prince Boateng a fost împrumutat de FC Barcelona de la Sassuolo, până în vară, cu opțiune de transfer definitiv pentru 8 milioane de euro. Boateng a preluat tricoul cu numărul 19, purtat timp de doi ani de Lionel Messi (87 de meciuri), scrie digisport.ro

Boateng a debutat în tricoul Barcelonei în partida din Cupa Spaniei cu FC Sevilla. Boateng a jucat 63 de minute, iar Barcelona a umilit Sevilla cu 6-1.

Boateng a acordat un interviu în care a vorbit despre trecerea sa la Barcelona, dar și despre viața tumultoasă pe care a dus-o. Boateng ar putea fi o soluție pentru Ernesto Valverde pentru partida cu Real Madrid. Barcelona și Real Madrid se vor întâlni, miercuri, de la ora 22, în turul semifinalelor din Cupa Spaniei.

"Am schimbat multe echipe, iar acum, la finalul carierei, am oportunitatea să joc la Barcelona. Să joc la acest club este cel mai emoţionant lucru care ţi se poate în cariera de fotbalist. Toţi copiii visează să ajungă la Barca la un moment dat.

Sunt aici pentru a ajuta. Când antrenorul va decide să joc, atunci o să dau maximul. Mă antrenez bine, dau tot ce pot pentru că vreau să continui aici şi după aceste şase luni", a spus Kevin Prince Boateng pentru revista "La Vanguardia".

Kevin Prince Boateng: "Când eram tânăr eram nebun!"

"Când eram tânăr eram nebun. La 18 ani, aveam bani şi eram şeful cartierului. Apoi am avut un copil şi dacă nu te maturizezi nu poţi ajunge la echipe precum Milan sau Barcelona. Nu te aleg. Poţi să fii foarte puternic, dar dacă mintea nu îţi funcţionează nu poţi juca la astfel de echipe. Din cauza aceasta am decis că trebuie să îmi schimb atitudinea şi caracterul.

Acum am un bucătar personal şi sunt conştient că dacă mănânc bine şi sunt sănătos cariera mea va fi mai lungă. Când eşti tânăr te gândeşti că banii vor fi acolo în fiecare lună. Dacă nu joci nu îţi pasă, pentru că ai bani şi prietenii îţi spun că eşti fenomenal", a mai spus Boateng.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Sport

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top