Alătură-te comunităţii Altfel.md

(video) Ed Sheeran s-a căsătorit în secret

Foto: Cosmopolitan

Cultură

(video) Ed Sheeran s-a căsătorit în secret

Deși întreaga lume aștepta să îl vadă pe Ed Sheeran dansând la nunta lui, precum în videoclipul piesei „Thinking Out Loud”, iată că britanicul a fost cu un pas înaintea tuturor și a dat de înțeles că s-a căsătorit în secret, scrie Un site de muzică.

Întrebat în timpul unui interviu dacă a stabilit data nunții, Sheeran a lăsat de înțeles, după ce a arătat spre verigheta de pe deget și s-a înroșit, că evenimentul deja a avut loc, subliind că nu tot ce face în viața lui este și public.

Anterior, la începutul anului, Ed Sheeran a anunțat pe Instagram că s-a logodit cu iubita lui, Cherry Seaborn, și că sunt amândoi foarte fericiți. Cherry este cea care l-a inspirat pe artistul britanic să compună piesa „Perfect”, single care a urcat pe prima poziție atât în UK Singles Chart, cât și în clasamentul american Billboard Hot 100.

„M-am logodit chiar înainte de anul nou. Suntem foarte fericiți și îndrăgostiți, iar pisicile noastre sunt încântate de asemenea”, scria Ed pe Instagram la începutul lui 2018.

După cum spun și versurile piesei „Perfect”, Ed și Cherry se știau din liceu, în acea perioadă fiind amici. Au devenit iubiți de curând, în perioada de pauză dintre albumele „X” și „÷”, artistul mărturisind că i-a prins foarte bine acel an (2015 - 2016).

„A fost pentru prima dată când am avut timp să mă îndrăgostesc, așa cum se cuvine”, îi spunea Ed lui Zane Lowe.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Cultură

To Top