Alătură-te comunităţii Altfel.md

Un bărbat a fost bătut crunt de fanii „Avengers” la intrare în cinema, după ce a divulgat finalul „Endgame” în gura mare

Foto: LIHKG

Pe bune

Un bărbat a fost bătut crunt de fanii „Avengers” la intrare în cinema, după ce a divulgat finalul „Endgame” în gura mare

„Avengers: Endgame” a stârnit o adevărată isterie în rândul fanilor din toată lumea. Un bărbat din Hong Kong a plătit scump faptul că nu s-a putut abţine şi a început să povestească în gura mare ce se întâmplă în ultimul film din celebra franciză, scrie Adevărul.

La ieşirea dintr-un cinematograf din Taiwan, un bărbat a încasat o bătaie cruntă după ce le-a stricat altor spectatori bucuria de a viziona „Avengers: Endgame”.

El a început să povestească ţipând cum se termină povestea, iar cei care aşteptau să intre în sală pentru a viziona filmul s-au înfuriat şi au început să-l lovească, potrivit The Independent.

Pe reţelele sociale a circulat o fotografie cu tânărul însângerat în timp ce primea asistenţă medicală. Iar dacă unii au condamnat violenţa, alţii au considerat că bărbatul a primit ceea ce merita.

În mod evident, bărbatul a ales să ignore rugăminţile regizorilor şi fanilor „Avengers“ de a nu divulga detalii despre „Avengers: Endgame”.

Înainte de premiera „Avengers: Endgame”, regizorii Anthony şi Joe Russo au publicat o scrisoare în care îi rugau pe fani să nu ofere spoilere: „Fiindcă atât de mulţi dintre voi aţi investit timp şi suflet în această poveste, vă mai cerem încă o dată ajutorul. Vă rugăm să nu oferiţi spoilere, nu le stricaţi altora bucuria de vedea filmul, aşa cum nici vouă nu v-ar plăcea să vi se întâmple. Amintiţi-vă, Thanos încă vă cere să păstraţi tăcerea”.

Cel de-al patrulea şi ultimul lungmetraj din franciză, „Avengers: Endgame” a debutat cu încasări de 1,2 miliarde de dolari la nivel global, doborând mai multe recorduri, inclusiv cel mai bun debut din toate timpurile al unui film.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Pe bune

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top