Alătură-te comunităţii Altfel.md

(foto) Cum au „exploatat” marile companii gaura neagră

Foto: Dunkin' Donuts/Twitter

Lol

(foto) Cum au „exploatat” marile companii gaura neagră

Prezentarea primei imagini a unei găuri negre a marcat una dintre cele mai importante realizări din lumea ştiinţei, însă a devenit şi subiect de glumă şi promovare pentru unele dintre cele mai importante brand-uri ale lumii.

Fotografia găurii negre a fost folosită de câteva brand-uri în campanii de marketing inedite. Astfel, Durex, Pepsi, Cartoon Network şi Netflix au găsit modalităţi de a-şi promova propriile produse prin intermediul deja celebrei imagini.

Cei de la Durex au publicat pe reţelele sociale imaginea unei prezervativ aplicat peste gaura neagră, notând următoarele: „Ca şi restul lumii, noi înţelegem fascinaţia şi bucuria de a găsi o nouă gaură în univers”.

Cartoon Network a mers pe o rută cu care să rezoneze şi cei mici, transformând gaura neagră în ochiul lui Darwin, prietenul lui Gumball, personajul principal din desenul animat „Uimitoarea lume a lui Gumball”.

Netflix a devenit deja celebră pentru campaniile inovative de marketing din social media, precum clipul video în care Irina Margareta Nistor traduce înjurăturile din serialul „Narcos: Mexico”. De data aceasta, serviciul de streaming s-a folosit de imaginea găurii negre pentru a promova serialul Stranger Things, al cărui nou sezon se va lansa în data de 4 iulie, folosind un citat al unuia dintre personajele serialului.

Nici Pepsi nu a rămas pe dinafară, publicând un videoclip care arată că, în realitate, gaura neagră este doar un pahar de Pepsi zero zahăr.

Contul oficial de twitter al filmelor X-Men a intrat şi el în joc, făcând o legătură între imagine şi personajul principal al filmului Dark Phoenix, Jean Gray, care se va lansa în curând în cinematografe.

Cele mai populare meme-uri cu gaura neagră au ieșit din asemănările cu gogoșile. E clar de ce Dunkin' Donuts, cea mai cunoscută gogoșerie din America, nu a putut sta deoparte!

Producătorul de bere MillerCoors a declarat că doar un lucru poate scăpa dintr-o gaură neagră. O fi oare nerea lor?

Clubul sportiv Chelsea:

comentarii

comentarii

Mai mult din: Lol

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top