Alătură-te comunităţii Altfel.md

Messi a comentat conflictul recent Pique-conducere. Ce a spus despre relația sa cu Griezmann

Foto: digisport.ro

Sport

Messi a comentat conflictul recent Pique-conducere. Ce a spus despre relația sa cu Griezmann

Lionel Messi a fost omul decisiv în meciul Barcelona - Inter, din grupele Champions League, cu o pasă perfectă pentru Luis Suarez, care a adus victoria echipei, scrie digisport.ro

La final, starul argentinian a fost întrebat de presa spaniolă în legătură cu relația dintre jucători și conducere după evenimentele din ultima vreme. Pique a criticat organizarea din ultima vreme, iar Lenglet i-a dat dreptate.

"Era important să câștigăm. Acum avem Sevilla în față, să trecem cu bine peste pauză și nu avem nimic de spus. Suntem bine. Nu am fost la cel mai bun nivel al nostru, așa că era important să câștigăm cu Getafe și Inter. Acum avem cu Sevilla, e un alt meci complicat, trebuie să trecem cu bine peste pauză, să rezolvăm deranjul generat atunci când nu jucăm fotbal", a spus Messi.

Pique și Lenglet au găsit explicația pentru startul mai slab de sezon. Programul încărcat şi deplasările lungi din pauza competiţională sunt de vină pentru problemele catalanilor. Barcelona e pe locul 4 în Primera, după şapte etape, cu 13 puncte, două în spatele liderului Real Madrid.

Lionel Messi a făcut apel la unitate la toate nivelurile din club

Lionel Messi a ținut să precizeze că situația nu este una tensionată, dar, într-un fel, recunoaște că desele deplasări cauzează oboseală.

"Toate echipele au momente grele la debut. Nu e o critică, e o realitate. Dar când călătorești, nu te antrenezi bine și nu ai o bază bună. Vom ține ritmul odată cu meciurile. Înțelegem de ce clubul a trebuit să perfecteze aceste meciuri, e ceva necesar și toate marile echipe o fac, dar avem nevoie de timp să ne intrăm în ritm", a explicat Messi.

Pentru prima dată în acest sezon, Lionel Messi a jucat un meci complet, cel cu Inter din Champions League. Atacantul argentinian a contribuit decisiv la victoria echipei sale, cu o pasă dată lui Suarez, care a stabilit scorul final, 2-1.

"Sunt fericit că am putut să joc primele 90 de minute complete. M-am simțit obosit, dar sunt bine și am vrut să termin jocul să văd cum e să fiu integralist. Pentru mine, e important să joc meciuri. În acest mod mă pregătesc, pentru că, având atât de multe meciuri, aboia dacă ne putem antrena", a spus Messi.

Messi a explicat relația cu Griezmann

Antoine Griezmann este cel mai scump transfer al verii pentru Barcelona, însă presa a speculat pe marginea relației dintre el și Messi, spunând că cei doi nu își vorbesc prea mult.

"Noi nu avem nicio problemă cu Griezmann. Încetul cu încetul, relația noastră crește. Relația din întregul vestiar este bună", a subliniat Messi. Nu avem nicio problemă cu Griezmann. Relația în vestiar este bună", a concluzionat Messi.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Sport

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top