Alătură-te comunităţii Altfel.md

Primul „galactic” din noua eră „Zidane”! Perez a pregătit 120 de milioane pentru starul dorit și de Man. United

Foto: digisport.ro

Sport

Primul „galactic” din noua eră „Zidane”! Perez a pregătit 120 de milioane pentru starul dorit și de Man. United

Real Madrid este în pole-position pentru achiziționarea lui Joao Felix. Anunțul a fost făcut de The Sun, care susține că cele două cluburi uriașe din Manchester au rămas în spate în cursa pentru semnarea „puștiului minune” de la Benfica.

Interesul manifestat pentru atacantul portughezilor i-a făcut pe oficialii Benficăi să îi propună un nou contract lui Joao Felix. În acest moment, acesta are o înțelegere cu echipa din Lisabona valabilă până în 2023.

Jucătorul care și-a trecut în cont 10 goluri în acest sezon are o clauză de reziliere a contractului de 120 de milioane de euro, iar aceasta ar urma să crească la 150 de milioane de euro. Astel, ”galacticii” ar fi nevoiți să plătească minimum 120 de milioane de euro.

Joao Felix, dorit și de Juventus

Preşedintele lui Juve, Andrea Agnelli, are ca obiectiv să transfere "un Cristiano Ronaldo tânăr", aşa cum s-a exprimat acum câteva luni, iar pentru asta clubul piemontez e gata sa renunțe la 120 de milioane de euro.

Atât valorează clauza de reziliere a lui Joao Felix, informează jurnaliștii spanioli. Dacă așa vor sta lucrurile, Benfica va fi nevoită să renunțe la jucător încă din această vară.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Sport

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top