Alătură-te comunităţii Altfel.md

Neymar va pierde 5 milioane din salariul acestui an la PSG! De ce l-au sancţionat francezii

Foto: Getty

Sport

Neymar va pierde 5 milioane din salariul acestui an la PSG! De ce l-au sancţionat francezii

Neymar (27 de ani) încearcă de câteva săptămâni să forţeze plecarea de la PSG, pentru a reveni la Barcelona. Situaţia brazilianului la PSG pare compromisă, iar ultimele veşti îl îndepărtează şi mai tare de parizieni, scrie digisport.ro

Potrivit sport.es., în urma publicării listei celor 10 jucători finalişti pentru trofeul FIFA The Best, Neymar va pierde 3 milioane de euro, deoarece nu se află printre cei nominalizaţi. Aceasta este una dintre multiplele clauze stipulate în contractul pe care Neymar îl are la PSG.

De asemenea, datorită problemelor pe care le-a făcut clubului parizian în această vară, Neymar va pierde şi bonusul de 2 milioane de euro, pe care îl primeşte în mod normal pentru o conduită bună.

Neymar câştigă 37 de milioane de euro pe an la PSG, iar acesta mai are contract cu francezii până în 2022.

Neymar ar mai putea rămâne pentru încă un an la PSG

PSG nu este dispusă să renunțe prea repede la starul brazilian și i-a propus o variantă prin care speră să-l țină pe Parc des Princes încă un sezon, anunță sport.es.

Conform publicației spaniole, "pactul" propus de parizieni ar fi următorul : Neymar va rămâne încă un sezon la PSG, iar din sezonul 2020/2021 va fi lăsat să plece la Barcelona.

În acest sens, directorul sportiv al lui PSG, Leonardo, ar fi luat deja legătura cu apropiații lui Neymar.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Sport

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top