Alătură-te comunităţii Altfel.md

Lady Gaga - „gâscă de peste ocean”. Vedetele din Rusia i-au declarat război și o acuză că i-a furat soțul modelului rus Irina Shayk

Foto: ladygaga/Instagram

Troll

Lady Gaga - „gâscă de peste ocean”. Vedetele din Rusia i-au declarat război și o acuză că i-a furat soțul modelului rus Irina Shayk

De mai bine de o săptămână profilul de Instagram al lui Lady Gaga a devenit un câmp de luptă crâncenă: zeci de comentarii în limba rusă la fiecare postare a artistei cu atacuri dure și acuzații, precum cântăreața americană ar fi distrus familia lui Bradley Cooper și a modelului rus Irina Shayk, lăsând un copil să crească fără tată.

Atacurile curg din partea Instagram-erilor, printre care și personalități de vază din Rusia, precum umoristul Mihail Galustyan, vedeta de reality-show Viktoria Bonya, cântărețul Serghei Jukov, actrița și prezentatoarea TV Evelyna Bledans, actrița Alla Miheeva, umoristul Garik Martirosyan și alții.

Lady Gaga / Sursa:ladygaga/Instagram

În comentarii la postările cântăreței americane Lady Gaga unii ruși o poreclesc „gâscă de peste ocean” și o acuză de faptul că l-a sedus pe Bradley Cooper și a făcut-o să sufere pe Irina Shayk, alții încearcă să-și vândă schiurile vechi, garajul din Biriuliovo sau împărtășesc rețete culinare.

Lady Gaga, atacată de ruși / Sursa:ladygaga/Instagram

Printre aceleași comentarii, folowerii artistei pot citi și mesaje de genul „Noi am întors Crimea, îl vom întoarce și pe Bradley”, sau „uite cum își vopsește buzele pe aici! să încerce să nască ca Irina și apoi să arate la fel de bine ca ea”, etc.

Unii îi propun să se cupleze cu alte personalități din Rusia și să-l lase pe Bradley pentru Irina Shayk / Sursa:ladygaga/Instagram

Unii propun să-i tatueze o svastică pe spate:

Atacuri dure din partea folower-ilor ruși / Sursa:ladygaga/Instagram

În același timp, pe profilul modelului rus Irina Shayk apar numai mesaje de susținere: „Irina gătește la cină o gâscă umplută cu mere”:

Mesaje de susținere pentru Irina Shayk / Sursa:irinashayk/Instagram

Moldelul rus Irina Shayk și actorul american Bradley Cooper s-au despărțit de curând, după o relație de patru ani, timp în care s-a născut și micuța lor, Lea De Seine.

Cuplul și-a păstrat relația departe de ochii presei, iar despărțirea lor a dat naștere zvonurilor despre o presupusă relație amoroasă între Lady Gaga și Bradley Cooper, însă Gaga a negat totul.

comentarii

comentarii

Mai mult din: Troll

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top