Alătură-te comunităţii Altfel.md

Donald Trump, acuzat de agresiune sexuală. „Nu e tipul meu de femeie”, se apără președintele american

Foto: Win McNamee/Getty Images

La ei

Donald Trump, acuzat de agresiune sexuală. „Nu e tipul meu de femeie”, se apără președintele american

Donald Trump, acuzat de o editorialistă că ar fi violat-o în 1990, într-o cabină de probă dintr-un magazin de lux din New York, s-a apărat luni, acuzând persoana care îi aduce aceste acuzaţii de minciună și afirmând că ea „nu este genul său de femeie”.

Într-un interviu exclusiv pentru publicația The Hill, președintele a negat vehement acuzațiile la doar câteva ore după ce E. Jean Carroll, o editorialistă de modă, a descris în detalii presupusul incident care s-a întâmplat în timpul unui interviu.

„Voi spune cu mare respect: 1. nu e tipul meu. 2. nu s-a întâmplat niciodată. Nu s-a întâmplat niciodată, bine?”, a declarat președintele american.

E. Jean Carroll, o editorialistă a celebrei reviste de modă ELLE, astăzi în vârstă de 75 de ani, a dat mai multe detalii într-un interviu pentru CNN, povestind cum Donald Trump, pe atunci un magnat imobiliar, a împins-o într-o cabină de probă a magazinului Bergdorf Goodman, unde i-a dat jos ciorapii, după care a urmat o luptă între cei doi.

Donald Trump, s-a apărat la rândul său, afirmând că nu s-a întâlnit niciodată cu ea: „Minciuna totală. Nu știu nimic despre ea. (...) Nu știu nimic despre această femeie. Nu știu nimic despre ea. E teribil faptul că oamenii pot face asemenea afirmații.”

Editorialista a povestit despre această presupusă agresiune şi în lucrarea auto-bibliografică „What Do We Need Men For? A Modest Proposal” (De ce avem nevoie de bărbaţi? O propunere modestă), relatează Agerpres.

„Încearcă să îşi vândă o nouă carte. Aceasta ar trebui să vă facă să înţelegeţi care sunt motivaţiile sale”, a susţinut preşedintele american, care a mai spus că această carte ar trebui vândută la raionul ficţiune.

E. Jean Carroll este cel puţin a 16-a femeie care îl acuză pe Donald Trump de agresiune sexuală înaintea organizării scrutinului prezidenţial, acuzaţii pe care acesta le-a respins de fiecare dată.

comentarii

comentarii

Mai mult din: La ei

Publicitate

Trending

Publicitate
To Top